2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برا اون بچه اعتماد به نفسش دچار مشکل میشه با این حرفا 

پسره یا دختر 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

به یکی از بچه های اشناهای ماهم این حرفو میزدن

باید برخورد کنید چون با یه شوخی گرفتن درست نمیشه 

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

رو ب دخترت کن بگو مثلا عمه شعور حرف زدن نداره ولی مامان نمیاد همه جا اینو بگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بمیرم برا اون بچه اعتماد به نفسش دچار مشکل میشه با این حرفا پسره یا دختر

دختر یکی از اشناها به خانواده پدریش رفته بود و سبزه شده لود مادرش اینا سفید پوستن

اینقدر ب این بچه گفته بودن سیاهی ک وقتی خالش باردار بود به مادرش گفته بود کاش دختر خاله با من بازی کنه اخه اون سفید میشه بقیه اونو دوست دارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دختر یکی از اشناها به خانواده پدریش رفته بود و سبزه شده لود مادرش اینا سفید پوستناینقدر ب این بچه گف ...

بمیرم الهی😭 خواهر کوچیک منم پوستش سبزه اس من گندمی ام یعنی روشن تره پوستم و خواهر وسطیم سفیده 

اونوقت هروقت با خواهر وسطیم دعوا میکرد خواهر وسطیم بش می‌گفت سیاه سوخته و ....

مامانمم دوسه بار بهش گفت من جلوشون وایسادم نزاشتم این رفتار زشتو ادامه بدن 

چون خواهرم داشت دیوونه میشد بمیرم براش الهی می‌رفت تو گوشی مامانم سرچ میکرد. تو گوگل راه های سفید شدن پوست

صابون برا سفید شد پوست و ..... همش ۱۰ سالش بود

دیگه نزاشتم اذیت بشه نشستم باهاش حرف زدم گفتم خیلیم زنگ پوستت خوبه برنزه اس این خارجیاو باکلاسای پولدار میرن سولاریوم و حتی مستقیم میرن حموم آفتاب بگیرن برنزه بشن از اون روزم خودش ماشاالله اعتماد به نفس داره هرکسی بهش چنین چیزی بگه درجا میگه من بدون سولاریوم و هیچ هزینه ای برنزه ام حسودیت میشه ک مثه من خاص نیستی 😂

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بمیرم الهی😭 خواهر کوچیک منم پوستش سبزه اس من گندمی ام یعنی روشن تره پوستم و خواهر وسطیم سفیده اونوق ...

عزیزم😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40