2777
2789
عنوان

و باز هم پریود تشریف آورد😡

226 بازدید | 17 پست

نه اینجا نه پیش هیچ کس حرفی نمیزنم 

تاپیک هم نمیزنم و این بارم نمیخواستم بزنم

ولی دیدم شما نی نی سایتیا امن هستید و نفَساتون حقه

پیش خدا آبرو دارید و مستجاب الدعوه هستید

یه چیزی بگید یه دعایی کنید یه حرفی بزنید شاید یکم دل منتظرا رو آروم کنه...

قربونت برم خدا،ب اونی ک نمیخواد زورکی میدی اونوقت ب سینه اونی که با استغاثه دامن خودتو اهل بیتتو چسبیده دست رد میزنی...حکمتتو شکر🤲

دلِ شما ها هم گرفته؟🥺

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا ماه بعدی یه کنجد توی دلتون باشه عزیز منم امروز دلم گرفته بود از اینکه شاید هیچوقت مامان نشم : ...

ای جانم الهی آمین ب دعای خیرت برای هممون...

خدای ما هم بزرگه🤲

متنفرم از پریود...میبینمش گریم درمیاد

یه روزی بعد بچه دار شدنت دعا دعا میکنی فقط پریود شدی گلم 

و به این روزات میخندی مطمئن باش جانم 

وإذا القلـوبُ تَوڪلت،ماضـرَّۿـا عـسـرُ الحياة وربُّـها يَڪفيـهـا🦋🌱."
یه روزی بعد بچه دار شدنت دعا دعا میکنی فقط پریود شدی گلم و به این روزات میخندی مطمئن باش جانم

۷سال پیش بدون اذیت و سریع خدا بِهِم یه دختر هدیه داد

یعنی میشه این حرفت مجدد ب وقوع بپیونده؟

خسته شدم.سنامون بالا رفته خیلی

چند مدتت تو اقدامی؟

چند ماهی میشه

با ذوق میرم ک دیگه پریودو نبینم اما باز چشمام گریون میشه و برمیگردم میشینم رو مبل برا ماه بعد فکر میکنم چه کنم دوباره

۷سال پیش بدون اذیت و سریع خدا بِهِم یه دختر هدیه دادیعنی میشه این حرفت مجدد ب وقوع بپیونده؟خسته شدم. ...

ای جانم پس بچه داری 

بابا نگران نباش حالا فکر کردم کلا بچه داری 

چند مدته اقدام کردی ؟

چند ماهی میشهبا ذوق میرم ک دیگه پریودو نبینم اما باز چشمام گریون میشه و برمیگردم میشینم رو مبل برا م ...

یه سنو حتما برو شاید تنبلی چیزی داشت باشی با یه داروی جزی رفع شه 

ای جانم پس بچه داری بابا نگران نباش حالا فکر کردم کلا بچه داری چند مدته اقدام کردی ؟

تک فرزندی خیلی بده

دخترم روانمو بهم ریخته بس ک میگه چرا من تکم

دلت که سیاه باشه دامنتم سیاه میشه وقتی میای زر مفت میزنی تو تاپیک بقیه و به پدر فوت شده من فحاشی میکنی که القاب خودته همین میشه مشخصه تو زندگی واقعیتم خدا شناختتت که لیاقت مادر شدن بهت نمیده

حالا انقدر ریپ بزن تا خالی شی چون نمیخونم خداروشکر که تاپیکتم دیدم فهمیدم خدا جپابتو قبل از فحاشی بمن داده هرجا ریپ بزنی نمیخونم😂

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️