2777
2789
عنوان

باور یقین مثبت

72 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من تازه وارد جمع قشنگ تون شدم🫶🥺میخواستم بهتون یه ذره آگاهی بدم درباره خودتون درباره مغزتون ودرباره جهان هستی 

من الیزابت گمشده هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بریم سر اصل مطلب بچه ها میدونید شما قدرت های ماورایی دارید؟میدونستین حرفای منفی و مثبت اطرافیان رو شما تاثیر می‌زاره و باعث میشه ضمیر ناخودآگاه تون آلوده شه؟

من الیزابت گمشده هستم 

مغز انسان از دوبخش خود آگاه وناخودآگاه تشکیل شده خودآگاه مسئولیت کارهای ارادی مثله درس خواندن غذا خوردن وراه رفتن و خلاصه کارهایی میشه که میشه با تسلط انجام داد ضمیر ناخودآگاه مسئولیت ضربان قلب فشار خون خواب و چیزهایی رو داره که شما نمیتوید یهو انجامش بدید وقتی کلمه یا کاری رو زیاد انجام بدید در اونجا ثبت میشه و باعث میشه بعداز مدتی اون کاربشه یک باور 

من الیزابت گمشده هستم 

و ضمیر ناخودآگاهدر مغز انسان همون ذهن هست دوستان نمیخام سرتون به درد بیاد خلاصه و مفید میگم که یک از رفتن. به جمع های منفی دوری کنید دو از شنیدن آهنگ ها تا جای ممکن دوری کنید چون پیامهای پنهان دارن که مستقیم رو ذهن تاثیر می‌زاره سوم هرکلمه وهر فکری رو به ذهن تون نیارید چون مغز انسان خیلی زود فریب میخوره وفرق بین مثبت ومنفی نمی‌شناسه و سریع جذب می‌کنه 

من الیزابت گمشده هستم