2777
2789
عنوان

تحصیل تو دورشته همزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

شدنش که میشه . هرکاری رو میشه انجام داد. شما اصلا پنج تا رشته همزمان بخون‌. کسی جلوتو نمیگیره

منتها باید به توانایی خودت نگاه کنی

و هدفت چیه 

و آیا بازار کار برات مهم هست یا نه؟

چرا می خوای تجربی بخونی 

چرا می خوای بری حوزه

خانوادت مذهبی هستن؟

چقدر استقلال فکری توی خانواده داری 

به همه ی اینا بستگی داره

من طلبه هستم 

به حوزه هم علاقه دارم 

دانشگاه هم خوندم 

قم هم زندگی می کنم.

اینا رو بشین روش فکر کن دوست داشتی برام بفرست که بهت فواید و مضرات رو بگم تا خودت تصمیم بگیری حوزه بری

دانشگاه بری، هر دو رو بری و...

سلام عزیزمشدنش که میشه . هرکاری رو میشه انجام داد. شما اصلا پنج تا رشته همزمان بخون‌. کسی جلوتو نمیگ ...

وای عزیزدلم خیلی خیلی ممنونم ازت تا یه حد زیادی دغدغه هام و رفع کردی ، ممنونم مهربونم❤

حتما من فکرامو میکنم درخواست دوستی میدم به شما لطفا قبول کن ، بعدا صحبت می کنیم

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

احتمالا هنر رو تو پیام نور میخونهاطلاعی ندارم که میشه تو سراسری آنلاین خوند یا نهو نمیدونم چه رشته ه ...

نمیشه هنر تو پیام نور حضوریه چون واحد های عملیش زیاده نری استاد نمره نمیده من یه ترم خوندم

وای عزیزدلم خیلی خیلی ممنونم ازت تا یه حد زیادی دغدغه هام و رفع کردی ، ممنونم مهربونم❤حتما من فکرامو ...

خواهش می کنم عزیزم

منم کنکوری بودم خیلی سردرگم بودم هیچکس هم نبود درست راهنماییم کنه. برا همین احساس وظیفه می کنم خوب و بد مسیری که رفتم رو به هرکس نیاز داشت بگم. 

در خدمتم عزیزم. موفق باشی 

خواهش می کنم عزیزممنم کنکوری بودم خیلی سردرگم بودم هیچکس هم نبود درست راهنماییم کنه. برا همین احساس ...

نظر لطفته عزیزمی ، خیلی لطف بزرگی در حقم میکنی واقعااا ممنونم ازت💖

از فرضی راضی هستی ؟ میانگین درصد زیستت چطوره البته اگه خواستی بگو

بله مشکلی ندارم راحت باهاش کانکت میشم البته افراد متفاوتن مثلا بعضی از دوستای من پشیمونن که چرا اومدن فرضی و دوس داشتن به جاش برن پیش خادم، من میانگین زیستم اصولا بالای ۷۰ ۸۰ هست