2777
2789
عنوان

تحصیل تو دورشته همزمان

192 بازدید | 27 پست

من حقیقتا به یکی از سه تا رشته تاپ تجربی علاقه مندم ، ولی این مدت به  رفتن به حوزه علمیه خیلی علاقه مند شدم، ولی بیشتر دوست دارم برم جامعه الزهرا که تو قم هست ، شهر ما تبریز هست دوست دارم دانشگاهم تو تهران باشه و اینکه ترجیح میدم تو جامعه الزهرا مجازی بخونم ، به نظر شما همزمان میشه یکی از سه رشته تاپ تجربی رو با یه رشته ای تو جامعه الزهرا به صورت آنلاین بخونم؟

اشتباه نمی کنم؟یعنی فکر نمیکنین عمرم هدر بشه؟

فرصت های شغلی خوبی داره علاقه هم که دارم تا سطح ۲ یا ۳ بخونم برام کافیه، ممنون میشم راهنماییم کنید

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

حالا مگه سه رشته تاپ قبول شده؟🙄

خیر نمیشه،وقتی طرف تویِ رشته تاپ در حال تحصیله نمیتونه یه رشته دیگه هم بخونه

مگه اینکه دو رشته سطحی باشن

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مگه سه رشته تاپ قبول شده؟🙄خیر نمیشه،وقتی طرف تویِ رشته تاپ در حال تحصیله نمیتونه یه رشته دیگه ...

آخه شنیدم افرادی که رتبه خوبی تو کنکور دارن یا اینکه عضو بنیاد هستن میتونن تو دو رشته همزمان تحصیل کنن

نه نمیتونی درضمن درسهای حوزه علمیه خیلی سخته اسون نیست که بشه کنارش یه درس دیگه خوند

در اون حد سخته؟

فکر کردم میشه به صورت مجازی خوند

یکی هست داروسازی میخونه تو ارومیه تو تبریز هم هنر ولی انلاین

احتمالا هنر رو تو پیام نور میخونه

اطلاعی ندارم که میشه تو سراسری آنلاین خوند یا نه

و نمیدونم چه رشته هایی رو با هم میشه خوند