2777
2789

ادم به درد نخور و خل و چل و شیرین عقل و بی عرضه ای هست 

مجبوری باهاش رندگی میکنم 

چون خانواده اشغالم حمایت نمیکننن،،،، 

چون با بچه ده ساله راهی ندارم،،،، 

بلا نمونده سرم نیاورذه باشه 

بدم میاد ازش 

چیکار کنم،،، دلم نمیخوادباهاش حرف بزنم!!! 

امروزم یه دعوا راه انداخته برای إشتی کردن 

دلم نمیخواد باهاش اشتی کنم 

اگه یه سری به خودت بزنی شاید مقصر باشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم اگ به خوای جدا بشی اینده بچتو‌ نابود میکنی اگ بمونی ام خودت عذاب میکشی با شرایطی که گفتی از نضر من بشین یه شب فکر کن  به کار های خودت و شوهرت اینده بچت ببین اگ میتونی زندگی خوب براش فراهم کنی اونجوری که دلت میخواد بزرگش کنی ببین شوهرک چیکار کرده تو چیکار کردی به یه نتیجه خوب برس اینده بچتو تباه نکن هرچقدم بگذره تو بازم دختر اون خونه ای خانوادت ببین شرایطط چجوریه حتما کمکت میکنن

بچه تو چنین شرایطی بزرگ بشه به نظرت بهتره ؟

یا جدا بشی 

همه زنا شوهرا نشگل دارن تو تنها نیستی 

بین خودتو شوهرت فاصله ننداز نزار خرابتر ازین بشه زندگیت

خانم باش آشتی کن بالاخره اونم کمک میخواد بخدا زندگی همیشه ب سختی نمیگذره ..اگه آدم تلاش کنه کنار بیاد خدا کمک میکنه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲