2777
2789
عنوان

بارداری سومم هست ولی شوهرم😭

350 بازدید | 19 پست

من 36 سالمه 3 تا بچه دارم و الان 4 ماهه از زایمان سومم میگذره

انقدر شوهرم تیکه و طعنه میزنه که شکم اوردی و... واقعا اعتماد به نفسمو از دست دادم

رفتم وقت عمل رزرو کردم که ابدومینوپلاستی انجام بدم

دعا کنید عمل راحتی باشه واسم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که فکر نکنم در شرایط شما با وجود نوزاد عمل راحتی باشه

دوما شما حتما اول یه مشورت با متخصص زنانتون مشورت کنید ببینید اصلا صلاح هست که با این فاصله کم از زایمان این عمل رو انجام بدید؟؟

سوما ،یه کم به خودت زمان بده بعد یه مدت  که از زایمان می گذره و بچه شیر دادن و ... شکمت باید جمعتر بشه.

چهارما اعتماد به نفست رو تقویت کن قرار نیست با یه حرف ایشون بری زیر تیغ جراحی اونم تو این شرایط

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

انشاالله به خیر و خوشی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

خب معلومه ۳ بار بارداری و زایمان آدم و هیکل میندازه بگو اونوخت که بچه میخواستی فکر اینم میکردی

ولی اگه یه کم منطقی فکر کنید میبینید این بهترین کاریه که یه زن میتونه در حق خودش انجام بده من خودم دو بار زایمان داشتم شکمم خیلی افتاده بود 8 ماه پیش ابدومینوپلاستی انجام دادم انقدر الان اعتماد به نفس دارم که حد نداره همش جلو آینه‌ام😂

اشتباهت آینه به حرفش بها میدی‌ ...ولش کن بذارین مدت بگذره هیکلت رو فرم میاد فقط ۴ ماهه زایمان کردی چ ...

تو ایران هنوز جا نیفتاده  که یه زن بعد زایمانش چقدر افسردگی میگیره و حساس میشه و باید به خودش برسه منم پولشو ندارم وگرنه تا الان هزاربار انجام داده بودم🥰

اولا که فکر نکنم در شرایط شما با وجود نوزاد عمل راحتی باشهدوما شما حتما اول یه مشورت با متخصص زنانتو ...

ولی نمیشه کلی گفت که نباید انجام بدی من خودمم خیلی این عملو دوست دارم تحقیقم کردم اکثر دکترا میگن 6 ماه بعد میشه
فکر کنم اونایی که خیلی شکمشون هنوز گنده میمونه بعد زایمان نباید فعلا انجام بدن

اولا که فکر نکنم در شرایط شما با وجود نوزاد عمل راحتی باشهدوما شما حتما اول یه مشورت با متخصص زنانتو ...

عزیزم من دکترم گفت بعد از 6 ماه میتونم انجام بدم چون بدن هرکسی فرق داره من اینطوریم که بعد از زایمان زودتر از بقیه خانما وزنم میاد پایین ولی لامصب پوست شکمم میفته و شل شده😭

ولی اگه یه کم منطقی فکر کنید میبینید این بهترین کاریه که یه زن میتونه در حق خودش انجام بده من خودم د ...

بله آدم بهتره هر کاری برای خودش و حال بهترش بکنه ولی نه اینکه شوهرش بهش متلک بندازه 

شما الان راضی هستی؟درد نداشتی؟کدوم دکتر رفتی؟ببخشید سوالام زیاد شد🥺

من خیلی راضیم خیلی😍

ببین بگم درد نداشتم دروغه ولی قابل تحمل بود

من دکتر سنجری رفتم،خشایار سنجری هست اسمش

فردای عمل مرخص شدم تا 14 15 رو استراحت کردم اوکی شدم❤️

بله آدم بهتره هر کاری برای خودش و حال بهترش بکنه ولی نه اینکه شوهرش بهش متلک بندازه

خب ما که نمیتونیم جلوی دهن شوهرمونو بگیریم در ضمن شوهر من تیکه طعنه نمیزده من خودم دوست داشتم هیکلم خوب باشه

شما دوست نداری میری جلوی آینه از خودت کیف کنی؟🤔

من خیلی راضیم خیلی😍ببین بگم درد نداشتم دروغه ولی قابل تحمل بودمن دکتر سنجری رفتم،خشایار سنجری هست ا ...

واای جدی میگی؟من خیلی گشتم بعد اینکه از آشناهای خودمو شوهرم چند نفر همین دکتر خشایار سنجری رو معرفی کردن من هنوز تو مرحله واریزم ولی همش شک داشتم😭😭