تایپیکات رو خوندم بسیااااار بسیااار متاثر شدم وهیچ نمیتونم بگم جز یک چیز
نگاه به زندگی حضرت زینب ع خانوم در کودکی بی مادر شدن وبعد داغ یکی یکی عزیزانش که نه با مرگ طبیعی یا بیماری بلکه
به دست دشمنان اونم به طرز وحشتناک کم نیست جگر پاره پاره برادرت رو ببینی
کم نیست فرق شکافته پدرت را ببینی
وبعد هم در کربلا داغ پنج برادر عزیزترین وجودش یعنی امام حسین ع
دوتا پسرش
سه تا برادر زاده هاش که هرکدوم دریایی از عشق بودن برای زینب س
و داغ دخترکان کوچک در عصر عاشورا از ترس
حالا بعد از اینهمه داغ نه تنها کسی دلداری نمیدهد بلکه با تازیانه وآتش وزخم زبان و..و..میدونی کودکان رو جلوی چشمانت ببندند و با تازیانه پا برهنه روی خارها خودت راهم دست ببندند وبه تحقیرآمیز ترین وضعیت با او رفتار کنند
با چه کسی اوکه عالمه زنان بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
ذره ایی از غمهای یکی از برترین زنهای اسلام رو برات گفتم
که حتی لحظه ایی نمیتوان تاب آورد غمهایش را
آیا خدا زینب را دوست نداشت؟
صبر مقابل زینب تعظیم کرد
ولی این بانوی مومن نه تنها لحظه ایی زبان به شکوه از خدا باز نکرد بلکه به خداوند میفرماید این قربانی گم را از ما بپذیر
یا میفرمایند ما رایت الا جمیلا چیزی جز زیبایی ندیدم
قدرت ایمان.......
عزیزم داغ سه عزیز دوفرزند وهمسر بسیااار بسیااار جانفرسا اما در مقابل مصائب خانم زینب خیلی ناچیز
هروقت شیطان شروع کرد به وسوسه یاد مصائب خانم بیفت. روضه گوش بده و اشک بریز وبه خانم زینب متوسل بشو
تو الان میتونی از این غمها فرصت پرواز تا خدا برای خودت مهیا کنی
خداوند بسیاااار بسیاار مهربان است واینک عاشقانه آغوش خود را برایت باز کرده فقط خدا را دریاب
گله نکن که این از وسوسه های شیطانی اگرهم کردی سریع توبه کن
من خودم در مرگ عزیز جانم به خانم متوسل شدم خیلییی زود کمکم کرد وصبر را روزیم کرد آیه ۱۵۵ سوره بقره رو بخون
وبعد ۱۵۶
با تفکر وتدبر
خداوند میفرماید همه اینها امتحان است وبندگان حقیقی خدا در مصائب میگویند در این مصیبتهای دنیا ما چیزی از دست ندادیم چون ما مال خدا هستیم و روزی به خدا برمیگردیم
بازم دوست داشتی باهات حرف بزنم بهم پیام بده دوست عزیز
با دل شکسته ات برای من هم دعا کن