2777
2789

تایپیکات رو خوندم بسیااااار بسیااار متاثر شدم وهیچ نمیتونم بگم جز یک چیز

نگاه به زندگی حضرت زینب ع خانوم در کودکی بی مادر شدن وبعد داغ یکی یکی عزیزانش که نه با مرگ طبیعی یا بیماری بلکه

به دست دشمنان اونم به طرز وحشتناک کم نیست جگر پاره پاره برادرت رو ببینی

کم نیست فرق شکافته پدرت را ببینی 

وبعد هم در کربلا داغ پنج برادر عزیزترین وجودش یعنی امام حسین ع 

دوتا پسرش

سه تا برادر زاده هاش که هرکدوم دریایی از عشق بودن برای زینب س 

و داغ دخترکان کوچک در عصر عاشورا از ترس

حالا بعد از اینهمه داغ نه تنها کسی دلداری نمی‌دهد بلکه با تازیانه وآتش وزخم زبان و..و..میدونی کودکان رو جلوی چشمانت ببندند و با تازیانه پا برهنه روی خارها خودت راهم دست ببندند وبه تحقیرآمیز ترین وضعیت با او رفتار کنند 

با چه کسی اوکه عالمه زنان بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ذره ایی از غم‌های یکی از برترین زنهای اسلام رو برات گفتم 

که حتی لحظه ایی نمی‌توان تاب آورد غمهایش را 

آیا خدا زینب را دوست نداشت؟

صبر مقابل زینب تعظیم کرد

ولی این بانوی مومن نه تنها لحظه ایی زبان به شکوه از خدا باز نکرد بلکه به خداوند میفرماید این قربانی گم را از ما بپذیر

یا میفرمایند ما رایت الا جمیلا چیزی جز زیبایی ندیدم

قدرت ایمان.......

عزیزم داغ سه عزیز دوفرزند وهمسر بسیااار بسیااار جانفرسا اما در مقابل مصائب خانم زینب خیلی ناچیز 

هروقت شیطان شروع کرد به وسوسه یاد مصائب خانم بیفت. روضه گوش بده و اشک بریز وبه خانم زینب متوسل بشو

تو الان میتونی از این غمها فرصت پرواز تا خدا برای خودت مهیا کنی

خداوند بسیاااار بسیاار مهربان است واینک عاشقانه آغوش خود را برایت باز کرده فقط خدا را دریاب

گله نکن که این از وسوسه های شیطانی اگرهم کردی سریع توبه کن 

من خودم در مرگ عزیز جانم به خانم متوسل شدم خیلییی زود کمکم کرد وصبر را روزیم کرد آیه ۱۵۵ سوره بقره رو بخون

وبعد ۱۵۶ 

با تفکر وتدبر

خداوند میفرماید همه اینها امتحان است وبندگان حقیقی خدا در مصائب می‌گویند در این مصیبت‌های دنیا ما چیزی از دست ندادیم چون ما مال خدا هستیم و روزی به خدا برمیگردیم 

بازم دوست داشتی باهات حرف بزنم بهم پیام بده دوست عزیز

با دل شکسته ات برای من هم دعا کن

تایپیکات رو خوندم بسیااااار بسیااار متاثر شدم وهیچ نمیتونم بگم جز یک چیزنگاه به زندگی حضرت زینب ع خا ...

عزیزم من که ایمانم مثل ائمه نیست صبرمم همینطور من یه انسان معمولیم.... تو دنیا مال و اموال به هیچ وجه برام مهم نبود فقط سلامتی عزیزام برام از همه چیز و همه کس مهم تر بود که اونم خدا ازم دریغ کرد بخدا خسته شدم بخدا بریدم بعد از هر داغ میخوام خودمو سرپا نگه دارم ولی بعد یه مدت دوباره خدا کمرمو میشکنه دیگه جونی ندارم دیگه زندگی خیلی برام بی معنی شده 

بی هدف بی انگیزه به زور روزمو شب میکنم 

واسه خدا کاری نداشت که همشونو واسم حفظ کنه ولی نکرد 

همش زندگی بقیه رو میبینم باهم خوشن با خودم میگم کاش منم یه زندگی با آرامش قسمتم میشد 

نمیدونی چقدر بی قرارم خیلی شکستم بد شکستم تنها آرزوم فقط مرگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من که ایمانم مثل ائمه نیست صبرمم همینطور من یه انسان معمولیم.... تو دنیا مال و اموال به هیچ وج ...

عزمزم حق داری واقعا شرایط شما خیلییی سخته 

ولی اینکه ما خودمون رو از ائمه جدا بدونیم بگیم ما با اونا فرق داریم این اشتباهه اصلا ائمه باید الگوی ما باشن خدا هم در قرآن فرموده پیامبر الگوی خوبی برای شماست

پس حتما به زندگی ائمه دقت کن ببین همه آنها مصیبت‌های زیادی کشیدند ولی هرگز زبان به کفر نگشودند بلکه در اوج مصائب بازم شاکر خدا بودند 

واینکه شما متوسل بشوید به ائمه حتمااا کمکتون می‌کنند 

امام علی ع میفرمایند در مصائب به زیر دست خود نکاه کنید 

اینکه شما به زندگی آرام دیگران نگاه می‌کنید وغصه می‌خورید طبیعی هست ولی چیزی جز رنج بیشتر برای شما نمیاره 

شما به کسانی نگاه کنید که شرایطشون شاید از شما سخت‌تر باشد مپل مردم غزه 

که یک شخص اکثر خانواده خود را از دست داده ویک بچه زخمی ومعلولیت برایش مانده وحتی خانه ایی ندارد و..و.. 

عزیزم وقتی به افراد پایین‌تر خودت نگاه کنی آرام‌تر میشی

درضمن اکه احساس میکنی خیلی افسرده وغمگین هستی اگه پیشه مشاور بری ودارم مصرف کنی کمی حالت بهتر میشه

درضمن به این فکر کن ۱۰۰سال دیگه هیچ کدوم از آدمهایی که اطرافمون هستن همسایه فامیل و..و.. و حتی همین نی نی سایتیها هیچ کدوم زنده نیستیم 

این یعنی همه رفتنی هستیم حالا یکی زودتر یکی دیرتر 

اینجا مسافر خانه ایی است که چند صباحی توش هستیم وزندگی واقعی جای دیگه هست

امام علی ع میفرماید دنیا مثال سایه است

آیا ما برای سایه زحمتی می‌کشیم یا ناراحت میشیم ؟

واقعیت دنیای دیگری است 

روایت داریم در دنیای دیگه وقتی مادری یا پدری که داغ فرزند دیدند میارند وخدا براشون اون غم رو جبران میکنه اون مادر وپدر آرزو می‌کردند ای کاش داغ همه فرزندان رو می‌دیدیم

عزیزم یه روزی یه جایی خیلی‌ها که تو داری با حسرت بهشون نگاه میکنی اونا با حسرت به تو نگاه می‌کنند وآرزو میکردن کاش جای تو بودن

میدونم خیلیی سخت ولی واقعیت وحقیقت چیزی نیست که فکر می‌کنیم الذین یومنون باالغیب .....

اسراری هست خوبه سرچ کنی مطالعه کنی واتفاقا شما الان دلت شکسته ومحبوبه خدا هستی از این فرصت استفاده کن وعاشق خالق خودت بشو خداوند میفرماید همه شما فانی هستید وباقی فقط خداست پس خودت رو به تنها باقی وصل کن 

بچه وهمسر ومال هیچکدوم ماندنی نیستند همه رفتنی  وحتی خودمون فانی هستیم پس به تنها باقی  وصل بشیم که او خالق ما وهمسر وبچه ما بوده 

برنامه زندگی پس از زندگی رو دانلود کن قسمت‌های مختلفش رو حتما ببین خیلییی آرومت میکنه

ببخش عزیزم طولانی شد