2777
2789
عنوان

من حق داشتم یا اون

140 بازدید | 25 پست

بعد اینکه نه آوردم سر رابطه قبل ازدواج قهر کرد و رفت تا اینکه برگشت بعد مدتی بهم گفت کاری نکن سرد شم باهات دیگه حوصله حرفامو نداشت و ازم نود خواست ندادم راستش من هر سری خیلی عصبانی میشدم پیامای بلند و طولانی میدادم بهش گفتم کسی رو داری که میگی سرد میشم گفت اعتماد نداری بلاک کرد و رفت🙁💔 چرا اینجوریه؟ دوستم داره واقعاً ؟ اینم بگم علاوه بر تاکید به مسائل جنسی ازم پول گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه فکوسش فقط روی نیاز جنسیه خیلی زشته و قشنگ نیس ولی توام نباید تهمت بزنی تهمت و بی اعتمادی مرد ه ...

آخه یبار غیبش زد بهش پیام دادم خوبی از اون موقع باهام سرد شده 

واقعاً اذیتم کرده حالا چرا بهش برخورده

چون به خواستش که رابطه بوده تن ندادی اصلا اینطور پسرا بدرد نمیخورن وگرنه کسی آدمو بخواد مثل آدم میاد خاستگاری صدها مورد دیدم طرف تا رابطه برقرار کرده غیب شده یا از طرف سواستفاده کرده که بازباید بیای وگرنه به پدرمادرت میگم اصلا گول نخور هرکاری خواستی کنی اول مشورت کن که پشیمونی سودی نداره

آخه یبار غیبش زد بهش پیام دادم خوبی از اون موقع باهام سرد شده

پس اهمیت نده بهش پیام نده خودش برمیگرده به پات میوفته اینطور پسرا باید بهشون بی اهمیتی شه تا قدر بدونن ی مدت محل نزار خودش برمیگرده 

چون به خواستش که رابطه بوده تن ندادی اصلا اینطور پسرا بدرد نمیخورن وگرنه کسی آدمو بخواد مثل آدم میاد ...

من فقط میترسم با نودایی که ازم داره کاری کنه🥲💔