2777
2789

منظورم این روشن فکر بازیای چرت و پرت نیست ..🥲

اخلاق ، رفتار ، ظاهر ، تیپ هر چیی..

پیرینسس🎀🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم طرز فکرمو بگم

خب من به حجاب بدن معتقدم به مو نه 

و زندگی مردمم کاری ندارم سعی میکنم کمتر حرف بزنم اما ماشالا پر حرف دو عالمم و خودمو لو ندم سعی میکنم اما ظرف ۲ دقیقه کل رندگیمو گفتم

نباید بیام سایتت بیرونم کنیدددد 

نمیدونم تبدیلم کرده به یه دختر امروزی یا نه

اما با اینکه نیازمالی نداشتم از زمانی که یادمه تو فکر داشتن منبع درآمد بودم ، ب محض اینکه ۱۸ سالم شد هم شاغل شدم و درآمد داشتم. هیچوقتم آدم پس انداز نبودم ، فقط و فقط سعی میکنم با درآمدم هر چیزی که میخوامو داشته باشه و تفریح کنم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ب خاطر هر کاری فکر میکنم فارغ از اینکه بقیه چی میپسندن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".