2777
2789

بچم دو سال و چهار ماهشه کامل حرف نمی زنه می برم پارک یا مهد می برم همسناش قشنگ حرف می زنن😭😭😭 جمله کوتاه چندتا می گه مثلا داداش زد ، داداش بیا اینجا ، داداش بده ، یا مثلا دستشویی داشتنی قبلش می گه پی پی دارم کلمه خیلی بلده اسم هممون و بلده دوستاش ب اسم صدا می کنه ولی جمله نمی گه خیلی ناراحتم😭😭😭 دختر دوستم قشنگ روز مادر چند ماه پیش ب مامانش می گفت مامان مریم روزت مبارک هم سن دخترم ولی دخترم نمی تونه بگه😭😭😭 خونه هم تنها نیست دو تا داداش دیگه داره همه جا هم می برم پیش بچه های کوچیک بازی کنه حرف بزنه ولی پیشرفت زیادی نداریم خیلی نگرانم چی کار کنم ب نظر شما لطفا متو راهنمایی کنید 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
بچه داره حرف میزنه دیگه . پسر منم همینطوری بود حتی یه سال کوچیکتر ازش قشنگ حرف میزدن، الان سه سال و ...

خیلی کم حرف می زنه خیلی لطف کنه بهمون چندتا کلمه بگه می ترسم تا آخر همینجوری بمونه عصابم خورد میشه 🥲🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من سه سالگی کلمه میگفت با گفتار درمان صحبت کردم گفت تو 3 سالگی 20 تا کلمه بگن یعنی مشکلی نداره بعد یه سری راهکار گفت گفت مثلا هی براش کتاب بخون جمله بساز و اینا ببرش با بچه ها بازی کنه زبانش باز میشه که شد خداروشکر بعد چند ماه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

لیخودی حساسی عزیزم

همه که مثل هم نیستن 

پسر من ۲۲ماهش بود

ده تا کلمه به زور میگفت 

اسیر دکتر و گفتار درمان بودم 

خداروشکر دخترشما خیلی خوووبه بیانش

نکن با خودت خواهر من

خودتو عذاب نده

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

پسر من سه سالگی کلمه میگفت با گفتار درمان صحبت کردم گفت تو 3 سالگی 20 تا کلمه بگن یعنی مشکلی نداره ب ...

من دیگه فقط،می برم تو محیطی که بچه زیاد باشه خانه بازی مهد پارک تو جمع فامیل همه هم هی می گن خیلی ناراحتم می کنن ، جمله هم خیلی می گم براش دارم کم میارم 😭😭😭

من دیگه فقط،می برم تو محیطی که بچه زیاد باشه خانه بازی مهد پارک تو جمع فامیل همه هم هی می گن خیلی نا ...

به حرف مردم اصلا گوش نکن بابا دو سال و نیم زوده خیلی واسه اینکه خسته بشی به منم چرت و پرت زیاد میگفتن کلا هنوزم میگن حرفم بزنه میگن چرا لاغره چرا قدش کوتاهه ول کن مردمو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
لیخودی حساسی عزیزمهمه که مثل هم نیستن پسر من ۲۲ماهش بودده تا کلمه به زور میگفت اسیر دکتر و گفتار درم ...

وقتی خونه خودمونیم کسی نیست راحتم یهو می ریم پیش فامیلا می گن وای هنوز حرف نزد هنوز زبونش باز نشده تخم کفتر بده فلان کن خیلی ناراحتم می کنن می ترسم دخترم متوجه حرفاشون بشه روش اثر بذاره😭😭

وقتی خونه خودمونیم کسی نیست راحتم یهو می ریم پیش فامیلا می گن وای هنوز حرف نزد هنوز زبونش باز نشده ت ...

درک میکنم

پسر من جدیدا به حرف افتاده ۴/۵ سالشه

چقدررر زخم زبون شنیدم 😭

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه