2777
2789
چندسالته؟

۱۸

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر جالب من ۲۱ سالمه از ازدواج میترسمخیلی سخته؟

نترس ن سخت نیس اوایلش سخت بنظر میاد ولی بعدا همه چی درست میشه

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

بسلامتی و خوشی عزیزم،برا منم دعا کن زودتر برم خونه خودم،منم عقدم همش برام استرس و اظطرابه،لطفا تاپیک جدیدمو بخون نظرتو بگو دیگه خسته شدم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ماه اول عروسی اونی نیست که تو کتابا یا فیلم ها بهمون نشون دادن دو تا آدم با دو تربیت و فرهنگ مختلف میرید زیر یه سقف فقط صبوری و سیاست و دخالت ندادن خانواده ها شما رو به نقطه مشترک میرسونه.

الهی خوشبخت بشید عزیزدلم

بعد محرم

الان رفتید باهم زندگی میکنید

خونتونو تزیین میکنید؟ برا شب عروسی

منم رفتم خونه خودم اما همیشه دوس داشتم شب عروسی بعد تالار اولین روزمون باشه ک وارد خونمون میشیم

الان رفتید باهم زندگی میکنیدخونتونو تزیین میکنید؟ برا شب عروسیمنم رفتم خونه خودم اما همیشه دوس داشتم ...

بله

مگه خونه تزئین میکنن؟همچین چیزی ندیدم تا حالا

الهییی🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بلهمگه خونه تزئین میکنن؟همچین چیزی ندیدم تا حالاالهییی🥲

تو اینستا نیددی کل خونه رو گل میریزن توالت شمع روشن میکنن😂😂😂😂

من خونه گیدا کردیم اومدیم بدون هیچی تازه شب ادلم دعوامون شد رفتیم خووه بابامون هرکدوم اناذاز فرداش دیگه تا ابد باهمیم😂😂😂

همیهش دوس داشتم شب عروسی بعد تالار باهم کیلید بندازیم تو در بیاییم داخل ولی خب دیگه قسمت این بوده😍😂😂

تو اینستا نیددی کل خونه رو گل میریزن توالت شمع روشن میکنن😂😂😂😂من خونه گیدا کردیم اومدیم بدون هیچی ...

اینستا مسخره بازیه🥲😂

ایجان پایدار باشیننن🥲

نه من قبل ازدواجم ۲۴ ساعت پیش هم بودیم عادی بود برامون 😂🥲

اینستا مسخره بازیه🥲😂ایجان پایدار باشیننن🥲نه من قبل ازدواجم ۲۴ ساعت پیش هم بودیم عادی بود برامون � ...

عزیزمیی شماهم همینطور قشنگم عروس خانوم😍❤️

وای ن ما شبا شوهرم با ماشین میومد پی شهم بودیم ولی خونه ن گاهی خونه اجاره میکردیم روزانه ک من اصلا راحت نبودم چون رسم نداشتیم خونه هم بمونیم ما حتی یه شبم خونه هم نموندیم خلاصه دیگه تا خونه گرفتیم جهازمو بردیم و شروع کردیم تا این تابستون عروسی بگیریم بعد محرم 

اینستا مسخره بازیه🥲😂ایجان پایدار باشیننن🥲نه من قبل ازدواجم ۲۴ ساعت پیش هم بودیم عادی بود برامون � ...

والا اینستا یخجال و کله پاچه تزیین میکنن من میخندم 😂😂😂

شما چیکارا کردین

من اداش خیلی عروسی تو دلم بود الانم تو دلمه اما ن اونقدر اما شوهرم. میگه یه جشن بگیریم فرمالیته پر کنیم تو دلمون نمونه

عزیزمیی شماهم همینطور قشنگم عروس خانوم😍❤️وای ن ما شبا شوهرم با ماشین میومد پی شهم بودیم ولی خونه ن ...

فداتشممم

آخه من پسر عمومه از بچگی با هم بزرگ شدیم مادر شوهرمم بزرگم کرده عادی بود ک همس خونشون باشم