2777
2789

تابستون میرم ولی کلاس های که قبلاً رفتم کامپیوتر کلاس دستیار دندون پزشک کلاس ویولن کلاس نقاشی رو سفال کلاس خوش نویسی کلاس شمع سازی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

کلاس از بچگی زبان رفتم الان دیگ علاقه ندارم 

ولی خب ورزشی تکواندو کارم و دو ساله بدنسازی کار میکنم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زانوم خیلی زود درد میگیره به نظرت پیلاتس برام خوبه؟

اره. منم بابت همین رفتم پیلاتس. حرکات اصلاحی. من وضعم خیلی بدتر بود گودی کمر شدید و دیسک و سیاتیک و زانو. کلا شده بودم ام الدرد 🤕🤕🤕😅🥴🥴اما الان ۵ماهه که میرم پیلاتس دردام از ۱٠٠شده ۲٠.گودی کمرم رفته و هم وزن کم کردم هم سایز. ۱۲کیلو و ۲سایز 

کم کردم با ۴ماه رژیم و باشگاه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اره. منم بابت همین رفتم پیلاتس. حرکات اصلاحی. من وضعم خیلی بدتر بود گودی کمر شدید و دیسک و سیاتیک و ...

چقدر خوب ممنون بابت راهنماییت 😘😘 ان شاءالله منم بتونم برم

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
من با تعرفه قبلیشون تقریبا ۲ تومن شدولی الان شده ۲م ۴۰۰ فک کنمجاهای دیگه رو نمیدونم تعرفه هاشون چطور ...

زبانم ضعیفه.

شما لپ تاپ یا سیستم دارید که تو خونه هم کار کنید؟

فنی حرفه ای رفتید مدرک میدن؟

زبانم ضعیفه.شما لپ تاپ یا سیستم دارید که تو خونه هم کار کنید؟فنی حرفه ای رفتید مدرک میدن؟

منم زبانم ضعیفه

نه ندارم 

اره دیگه مدرک میدن.. الان ۷ خردادم ازمون دارم 

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
منم زبانم ضعیفهنه ندارم اره دیگه مدرک میدن.. الان ۷ خردادم ازمون دارم

موفق باشی عزیزم.

ولی کاش سیستم داشتین که یادتون نره ی موقع.

الان ادم بخاد صندوقدار و منشی هم بشه کار با سیستم باید بلد بود.

ازمونش عملیه یا رو برگه؟

موفق باشی عزیزم.ولی کاش سیستم داشتین که یادتون نره ی موقع.الان ادم بخاد صندوقدار و منشی هم بشه کار ب ...

ممنون همچنین

اره اینکه سیستم ندارم باعث میشه مطالب یادم بشه 

یه ازمون عملیه که  سوالای عملی رو میدن و ازت میخوان هرچی که خواسته شده رو بصورته عملی انجام بدی

یه ازمونم تستیه ک باید بخونی براش اماده بشی ک البته اگه کار باسیستم رو قشنگ یادگرفته باشی نیاز ب خوندنه سوالم نیست

اگه اذیت نکنه کاری ندارنمن همیشه بطری آب و چنتا خوراکی ک ریخت و پاش نشه میبردم کل تایم باشگاه و سرش ...

والا من بچم سه سالشه میبرمش باشگاه پدر منو در میاره خوراکی میبرم براش گوشیمو میدم دستش برنامه کودک براش میذارم مگه میتونه یجا بشینه صدبار بلند میشه میاد وسط وسیله ها میگه منم میخام بخابم رو اینی که تو خابیدی دست میزنه به وسایل اصلا نمیذاره ورزش کنم انقد حرص میخورم بدتر عصبی میشم جا این که روحیه ام بالا بره 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

منم همیشه این که بالاسرم کسی بیاد امتحان بگیره متنفربودم.ولی انشالله شما قبولی

اهمین مشکلو دارم .. دسو پامو گم میکنم 👌🏻

نشاالله