2777
2789

سلام بچه ها 

من استودیو سرخ مشهد. رفتم برای عروسی م و خیلی بد بود متاسفانه لحظه قرار داد خیلی محترمانه صحبت می کنند اما زمان تحویل خیلی بد برخورد میکنن و زمان تحویل بازهم پول میخوان و مثلا قرارداد ۳۰ میلیونی ت رو باید ۶۰ میلیون بدی 

و الان هم خیلی شاکی داره 

و اون روز هم که رفته بودیم خیلی از عروس داماد ها اومده بودن و ازشون شکایت کرده بودن و درگیری ایجاد شده بود

اووه اووهه اووهه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوربین بگیرید یه هلی شات کار نداره هنوز از دانشجو های عکاسی هم میشه استفاده کرد رایگان انجام میده

اره خیلی بهتره ولی متاسفانه من این اشتباه رو کردم

این تاپیک رو ردم بقیه عروس داماد ها این اشتباه رو نکنن

چرت نگو من استودیو عروسیم سرخ بود خیلی هم عالیه اگر میخوای پول کم بدی میخواستی سرخ نیای اینهمه اتلیه ارزون سطح شهر ریخته

سرخ  کیفیت کارشون خیلی خوبه و نسبت به کیفیت واقعا قیمتش خوب بود من فیلممو هر کی میبینه میگه قشنگ ترین فیلم عروسیه که دیدم از کسی که میخواد بده دانشجو های عکاسی براش فیلم بگیرن بعیده بره سرخ که در حد فلامینگو و عمارت سفید کار میکنه 

چرت نگو من استودیو عروسیم سرخ بود خیلی هم عالیه اگر میخوای پول کم بدی میخواستی سرخ نیای اینهمه اتلیه ...

عزیزم  اولا من خودم تولدم رفتم عمارت سفید عکاسی کردم 

دوما اگر بری نظرات خود گوگل رو بخونی هم همین حرف ها رو گفتن 

سوما اگر بری اتحادیه و ببینی چه فیلم هایی رو خراب کردن این حرف ها رو نمیزنی

مگر اینکه خودت اونجا کار میکنی که اینقدر ناراحت شدی و گرنه یکی ممکن یه جا بره ناراضی باشه بیاید بگه نه اینکه اینجوری صحبت میکنی

چرت نگو من استودیو عروسیم سرخ بود خیلی هم عالیه اگر میخوای پول کم بدی میخواستی سرخ نیای اینهمه اتلیه ...

ثانیا صداقت هم خوب چیزی بود که کاش اول به مشتری هاشون موقع قرار داد بگن نه بعد برای جیب خودشون

عزیزم اولا من خودم تولدم رفتم عمارت سفید عکاسی کردم دوما اگر بری نظرات خود گوگل رو بخونی هم همین ح ...

چه حرف چرتی میزنی سند من برای حرفم فیلم و عکس عروسیمه که واقعا قشنگه ازشون خوشمم نمیاد بخوام طرفداری کنم دختراش فیسی و پروعن ولی کیفیت کارشون غیر قابل انکاره

ثانیا صداقت هم خوب چیزی بود که کاش اول به مشتری هاشون موقع قرار داد بگن نه بعد برای جیب خودشون

برای ما توی قرارداد همه چیو نوشتند بعد گفتن عکس ها و برگ های بیشتر از ۱۰ تا آلبوم رو بعد مراسم موقع انتخاب عکس بیاین قیمت بگیرین 

بعد مراسممون بهمن بود اسفند شد هنوز زنگ نزدن که بریم منم بهشون گفتم سال جدید بشع من با قیمت جدید نمیام آلبوم چاپ کنم گفتن نه خیالت راحت با قیمت سال قبل محاسبه میشه بعد هم واقعا اینکارو کردن چرا از حق بگذرم واقعا از رفتار بعضیاشون خوشم نمیاد حتی عکاس مراسمم خیلی قیافش کج و راست میکرد وقتی میگفتم ازم عکس بگیر ولی از خروجی کار خیلی راضیم

۳۵ هزینه کردم ولی دوستام کع هم دوره من بودن ۱۶ تا ۲۰ تومن هزینه دادن اما پشیمون نیستم چون یکبار تو عمرم بود و ارزش داشت 

چه حرف چرتی میزنی سند من برای حرفم فیلم و عکس عروسیمه که واقعا قشنگه ازشون خوشمم نمیاد بخوام طرفداری ...

شاید برای شما خوب شده 

تو استودیو سرخ چند تا تیم هستن شاید تیم شما خوب بوده 

یه بنده خدایی که عکس هاس خوب بود ولی فیلن هاشو خراب کرده بودن  تازه دادگاه هم رفته بودن اتلیه باید خسارت میداد 

آخه چه دلیلی داره بیام الکی خراب شون کنم

برای ما توی قرارداد همه چیو نوشتند بعد گفتن عکس ها و برگ های بیشتر از ۱۰ تا آلبوم رو بعد مراسم موقع ...

من بالای ۴۰ میلیون هزینه کردم عروسی م اسفند بود ولی از اینکه برای فایل عکس های خام گفت ۲۷ میلیون بده از کارشون بدم اومد 

آخه ۲۷ میلیون واقعا زیاده بهشون گفتم کاش این رو موقع قرارداد میگفتین هیچی دیگه فقط آلبوم رو چاپ کردم عکس هامم نگرفتم 

حتی بهشون گفتم یه قیمت منطقی تر بگو گفت نه

حاضر شد اون عکس هارو پاک کنه ولی با قیمت منطقی تر نده

منم عقدم اتلیه سرخ گرفتم اول یک قیمت بود بعد میخواستی انتخاب عکس کنی یک قیمت دقیقا دوبرابر شد هزینش. ولی عکسامو بعضیاشو دوست نداشتم فیلمم بنظرم بهتر از این میشد کار کنن با این هزینه به نظرم خیلی خوبم کار نکردن منم زیاد راضی نبودم حالا ولی عروسیم صدرصد میرم یک جا دیگه خداکنه بقیه اشتباه نکنن اتلیه سرخ به نظرم اونقدرام قابل تعریف نیست توی اینستا چیزای قشنگی میزارن ولی برای مشتری ها فقط پول میگیرن و کاراشون به قیمتی که گرفتن زیاد خوب نبود