2777
2789
عنوان

به نظرتون با این آدم ازدواج کنم

306 بازدید | 34 پست

سلام دوستان،

من یه دختر 21 سالم، دانشجو معلمم و رتبه سه رقمی بودم،

گویندگی و اجرا، مشاوره کنکور، فوتوشاپ و...کار میکنم، تا دکتری هم قصد ادامه دارم

از لحاظ ظاهری هم همه جا مرکز توجه بودم.

تا امروز خواستگارای زیادی داشتم که یا معلم، یا شغل آزاد یا کارمند بودن.

اخیرا یه خواستگار خیلی مصری از فامیل های دورمون اومده

که پسره توی امور مالی ورق خوردو صنایع فولاد کار میکنه و لیسانس داره. از لحاظ ظاهر و قد و معیار های اخلاقی و خانوادگی خیلی عالیه، پسر متین و خوش نامیه.

همه جوره تاییدش کردن، اما من حس میکنم بخاطر شغلش که فعلا یه کارمند پیمانیه بهم نمیخوریم یعنی همه چیزش خوبه عیر شغلش و اینکه تازه میخواد برای ارشد بخونه هشت سالم تفاوت سنی داریم...

اما خیلیا بهم میگن با موقعیت تو باید زن پزشک  و... شی....

توی دوراهی بدی گیر کردم

تو باید زن پزشک شی😐😐😐😂😂😂😂😂

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه معلم چرا باید زن پرشک بشه؟ هرکس در حد جایگاه اجتماعیش باید ازدواج کنه

همینو بگو😂😂😂😂😝😝😝😝

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بنظر من واسه ازدواج زوده
دختری با این کمالات رو دست که نمیمونه از چی میترسی انقدر تند تند میخوای قبول کنی
یکم از مجردیت لذت ببر
بخدا ازدواج فقط مسئولیت و سنگینی و عذابه
خوشیاش خیلی کمه
من 21 سالگی ازدواج کردم خیلییییییییی پشیمونم خیلی
حداقل تا 25 صبر کن

یادت باشه ازدواج چیزی نیست که با تجارت اشتباهش بگیری!دنبال یه آدم برای آرامش دادن باش نه موقعیت و جا ...

اتفاقا ازدواج یه قرارداد خیلیییییی مهمه
پول و موقعیت اجتماعی و خونواده و هم کفو بودن هم توش خیلیییی مهمه
هر کس غیر اینو میگه یعنی تجربه‌اش کمه

همینو بگو😂😂😂😂😝😝😝😝

خواستگار پزشک هم داشتم که بخاطر تفاوت سنی قبول نکردم، در ضمن بنیاد ملی نخبگانی که من هستم با پزشکا در یک سطحیم پس شما که بعید میدونم خودت به این دست آویز ها برسی از موضع حسدت راهنمایی معکوس نکن