2777
2789
عنوان

نهاییی

418 بازدید | 8 پست

برای دینی چقدر آماده اید

من دو درس خوندم 😂 ترمیمی ام

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

ترمیمی برای کنکور امسال یا سال بعد

امسال

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امشب ساعت ۷ برو لایو جمع بندی دینی دوازدهم فرزاد صائلی رو نگاه کن.خیلی بدردت می خوره.

انسانی ام بدردم میخوره ؟ 

بعد اینستا هست ؟ پیجشو میدی 

سلام عزیز دلم خوبییازدهم هستم ۸تا خوندم

موفق باشی ان‌شاءالله 

انسانی ام بدردم میخوره ؟ بعد اینستا هست ؟ پیجشو میدی

عزیز دلم برو توی اینترنت بزن کانال تلگرام گروه آموزشی سکو برو توی کانال تلگرامشون باید یک پیش ثبت نام بکنی یک دقیقه زمان می بره رایگان هم هست بعدش لینک لایو رو برات پیامک می کنه