2777
2789
عنوان

بعضیا واقعا مهره مار دارن

67 بازدید | 3 پست

همکلاسیم دختر خیلی مذهبی و معتقدی هست و کلا تونسته بچه هارو با هر نوع عقیده ای چه مثل خودش چه مخالف خودش جذب کنه و یه اکیپ ۶ نفره دارن که با طیف گسترده ای از عقاید کنار هم خوبن و خوشن😅 هر عضوی از اون اکیپم به اون دختره(ریحانه) بندن 

تا نباشه همه میگن ریحانه کو ریحانه مریض نشده باشه نمیدونم ریحانه نباشه ماعم نمیایم و چی و چی 

قبلا به من گفته بود اگه میخوای بقیه رو مسخر(رام) خودت کنی شب جمعه چن تا ناده علی بخون 

میگم شاید خودشم با دعا بقیه رو جذب میکنه؟؟

طرف دعانویسه😂

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه مطمئنن جذب رفتارش شدن

آخه رفتار خاصی نداره همرو تحویل میگیره بعضی موقع ها یکم از همکلاسیا غیبت میکنه مسخره میکنه از خانوادش میگه هر چی میگه اگه مسخره ام باشه بهش می‌خندن حس میکنم تار و مارشون کرده