2777
2789
عنوان

برای بالا اومدن جفت چیکار کنم چیکارنکنم👣⬆️

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 37 پست
عزیزم تو این شرایط همون خودتونو اوکی کنی در حد غذا هنر کردی!نمیشه با همسرت صحبت کنی؟آخه باور کن مسئل ...

عزیزم چقد حرفات حق بود.. درسته بنده خدا همسرمم همش میگه بشین خودشون کاری باشه انجام میدن من روم نمیشه کسی خونه ام کار کنه.. خودشم خیلی کمکه 

این شرایط هم موقته دارن توی خونه شون یه تغییراتی میدن چند روزی پیش ما بودن

عزیزم چقد حرفات حق بود.. درسته بنده خدا همسرمم همش میگه بشین خودشون کاری باشه انجام میدن من روم نمیش ...

دیگه من خودمم اوایل این استرسا رو داشتم

مادرشوهر من بد نیستا ولی خوشش میاد یهو میومد سر میزد البته بگم منم مثل بارداری قبلی شما تا هفته ۱۲ ویار داشتم برا غذا نمی‌تونستن بیان چون میومدنم چیزی نبود!

من وقتی یکی دو بار افتادم ب خونریزی شوهرم ترسید چشمش و دیگه کلا رفتن خودمون و اومدن اونا رو تا ی مدت کمتر و تا حدودی تعطیل کرد!

واقعیت گفتم عزیزم ما مامانای باردار همش به فکر بچه و سلامتیشیم خودمونو یادمون می‌ره از یه طرف بجاش همسر و اطراف باید به اندازه علاقه و محبتشون هوای ما رو داشته باشم دیگه!بارداری خیلی دوره ی عجیبیه درک نکردن بقیه عجیب ترشم می‌کنه 

شمام سعی کن خجالت نکشی در قبال دو تا کوچولوهات یک عمر مسئولی!

باور کن بدنت ک ضعف کنه یا خستگی این روزا بمونه به تنت هیچکس نمیاد بهت بگه آخی بسا کمک حالت باشم یا یکم از سنگینی وظایفتو کم کنه!!هر کی می‌ره پس کار خودش

شمام بزار خودشون هر کار میکنن بکنن بدنتو اذیت نده چی میشه خب ؟بزار اونا کاراتو کنن

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه من خودمم اوایل این استرسا رو داشتممادرشوهر من بد نیستا ولی خوشش میاد یهو میومد سر میزد البته بگ ...

عزیزم خدا خودت و نی نی تو حفظ کنه چقد شبیه دوست صمیمیم صحبت میکنی.. چشم سعی میکنم یکم بیخیال باشم 

عزیزم خدا خودت و نی نی تو حفظ کنه چقد شبیه دوست صمیمیم صحبت میکنی.. چشم سعی میکنم یکم بیخیال باشم

مرسی مهربون🌹به همچنین خدا شما و کوچولو و مسافرِ تو دلیتُ حافظ باشه..دوست خوب نعمته معلومه خانومه خوبیه که این بین یادش کردی⭐⭐⭐..چشمت روشن

آره بابا بزن تو فاز بی‌خیالی الان فقط به فکر خودت و نی نی باش!

به قولِ خواهرم میگه یه وقتایی باید عقب وایسی ببینی کی برات یه پله می‌زاره کی برات صندلی بر میداره!!شمام به اطرافت فرصت بده بزار برات یکم کارو آسون کنن!!ما خانوما همش به فکر خونه و زندگی و ایناییم تحت هر شرایطی اما والا که تهشم چیزی نسیبمون نمیشه یه مدت بخاطر این خوشگل تو دلیت ول کن💟

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

مرسی مهربون🌹به همچنین خدا شما و کوچولو و مسافرِ تو دلیتُ حافظ باشه..دوست خوب نعمته معلومه خانومه خو ...

ای جانم ممنون خانم گل.. آره دوستم با اینکه مجرده و تجربه بچه داری نداره ولی خیلی عاقل و خوبه

حق با شماست تشکر گلم ببخشید خیلی هم مزاحم تون شدم

ان شاءالله دوره بارداری و زایمان و بعد از زایمان خوبی پیش روتون باشه عزیزدلم