2777
2789

جاری بزرگم تو شمال حیاط باباش تولد برا پسرش گرفته بود دیگه من یه کت و شلوار پوشیدم خودم آرایش کردم رفتم دیدم جاری کوچیکه و مادرشوهرم رفتن آرایشگاه به منم نگفتن هیچی خواهر همین جاری بزرگه که جشن داشت آرایشگاه داره خودش برای اینا وقت گرفته بود که برن اینام رفتن به من نگفتم هیچی خیلی ناراحت شدم باهاشون حرف زدم به روم نیاوردم بعد کادو مادرشوهر ده میلیون جاری سه میلیون اینم به من نگفتن من یه 600 دادم با 200 شاباش هیچی دیگه اومدیم خونه به شوهرم غر نزدم اینا به من چرا نگفتن ... گفت مهم نباشه برات کسی برات ارزش نزاشت تو هم مثل خودشون بودی توقعی دیگه کسی ازت ندارع جاریهات برای تو چیکار کردن تو براشون کنی مهم نیست تموم شد رفت بنظر شما این کارشون باعث نشد من کوچیک بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچقد دوری کنی و باهاشون مچ نباشی باور کن به نفع خودت هس، اینا امروز دوست هستن و فردا دشمن، هرکاری که برا همدیگه کردن تو سر همدیگه میکوبن که آره اینکارو برات کردم، فلان کادو رو برات آوردم، فلان آرایشگاه رو برات وقت گرفتم، اما اون وسط آسوده تویی که خر نداری، چون نه برات کاری کردن، نه براشون کاری کردی، دیدم که ميگما 

ارایشگاه که هر کس دوست داره میرهدلیلی نداشت بهت بگنکادو هم بنظرم ۱ میدادی بهتر بود

آخه من خیلی برا جاریم خرج کردم خب سه ساله خونشم نرفتم چون اومدم شمال اون تهرانه بهش کادو یه تومن دادم وقتی بوش به دنیا اومد چهار سال پیش ولی اون اومد خونم در حد 300 400 دیس بشقاب گرفت سر همون چون برام خرجی نکرده بود گفتیم همین کافیه اون که جبران نمیکنه 

پول همون کادو رو بزار برا خودت و زندگیت چرا بدی افرادی که کوچکترین صمیمتی باهاشون ندارین جایی سرمایه گزاری کن که برات سود داشته باشه اصلا هم بابت پول ناراحت نباش این پولی بوده که پر خودشون تونسته بده چرا تو ناراحت بشی