2777
2789
عنوان

اونایی ک نی نیتوتونو سقط کردین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 28 پست
آره عزیزم . واقعا دلیلش نمی‌دونم ولی احتمالا از عفونت ادرار بود من ترشح زیاد داشتنم ولی فک میکردم طب ...

به خودت مهلت بده یه سال تا کنار بیایی به بدنت هم برس بعد یه سال بچه دار شو نگران  هم نباش عروس خالم طفلک اتاق هم براش چیده بود 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واقعا؟مگه عفونت ادرار باعث سقط میشه؟منم عفونت ادرار دارم از اول بارداریم بیست یک هفته هستم هنوزم ...

آره عفونت اصلا خوب نیس دکتر برام خشک کننده دارو داد خودم نگرفتم گفتم قرص خشک کننده نمی‌خورم ولی اشتباه کردم

به خودت مهلت بده یه سال تا کنار بیایی به بدنت هم برس بعد یه سال بچه دار شو نگران هم نباش عروس خالم ...

واقعا سخته 

نمیخوام دیر بشه دوس دارم زودتر نی نی داشته باشم برام سخته

آره عفونت اصلا خوب نیس دکتر برام خشک کننده دارو داد خودم نگرفتم گفتم قرص خشک کننده نمی‌خورم ولی اشتب ...

آب زیاد میخوردی؟

عفونتت شدید بود؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آب زیاد میخوردی؟عفونتت شدید بود؟

آب زیاد ک نه ولی هندوانه می‌خوردم نه عفونتمم اصلا شدید نبود بخاطر همون دلیلش قطعی نمی‌دونم از چی بود ولی همون شبی که این اتفاق افتاد به هم خوری هم کردم  دل درد شدم همون دل درد کیسه آبم پاره شد

انشالله برای نی نی بعدی برام دعا کنید

ان شاءالله 

عزیزم میدونم سخته ولی سعی کن آروم باشی منم اولین بچم ۱۳ هفتگی سقط شد توکلت به خدا باشه و به خودت حسابی برس تا تقویت بشی برای بعدی ان شاءالله 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بعد از چند ماه اقدام کردین دکتر برام گفت بعد سه ماه میتونی اقدام کنی

دکتر گفت بعد از یه سال میتونی اقدام کنی ولی بعد از 6 ماه از دستمون در رفت

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آب زیاد ک نه ولی هندوانه می‌خوردم نه عفونتمم اصلا شدید نبود بخاطر همون دلیلش قطعی نمی‌دونم از چی بود ...

ترشحاتت چطوری بود؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛