2777
2789
عنوان

اونایی ک نی نیتوتونو سقط کردین 😔

320 بازدید | 28 پست

من تو ۱۸هفته سقط کردم دوباره میتونم باردارشم. آخه تنبلی تخمدانم دارم واقعا دلم میخواد و عمیقأ ناراحتم میشه برام دعاکنید واقعا دلم شکسته افسردم برام دعا کنید

چرا سقط شدن نی نیتون عزیزم ؟😔

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اولت بود؟ چرا سقط شد؟متاسفم

آره عزیزم . واقعا دلیلش نمی‌دونم ولی احتمالا از عفونت ادرار بود من ترشح زیاد داشتنم ولی فک میکردم طبیعیه . نه سوزش نه خارش هیچی نداشتم 

اره باردار میشی عروس خاله بنده خدا جنین توی هفته ۳۷ مرده تو شکم مامانش  عروس خانم  افسردگی گرفت اصلا داغون شد طفلک اما بعد دو سال خودش جمع کرد و یه سال به بدنش رسید بعد ۶ ماه باردار شد اولین بچه اش که به دنیا به طور ناخواسته بعد ۷ ماه دوباره بادار خیلی استرس داشت 

دومین بچه اش  تیر ماه امسال  دنیا اومد الان دو تا بچه شیر به شیر داده 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

منم 19 هفته سقط کردم و تنبلی هم داشتم ولی با یبار اقدام دوباره باردار شدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نمی‌دونم دلیل قطعیش ولی فک کنم از عفونت ادرار بود کیسه آبم پاره سد 😔😔😔

وای واقعا؟

مگه عفونت ادرار باعث سقط میشه؟

منم عفونت ادرار دارم از اول بارداریم 

بیست یک هفته هستم هنوزم خوب نشدم البته دکترم بهم قرص نداد فقط گفت آب بخور 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
فک کنم عفونت ادرار داشتم کیسه آبم پاره شد 😔 من علائمی هم نداشتم فقط ترشح داشتم نه سوزش نه خارش

باید دنبالش باشی که دلیلش رو بفهمی،چون اگه نفهمی ممکنه دوباره این اتفاق تکرار بشه

فامیل نزدیک من ۴ بار سقط کرد،اونم بعد سه ماه و بار پنجم دکتر متوجه شد که رحمش ضعیفه و نمیتونه وزن بچه رو تحمل کنه ،رحمش رو دوختن و الان بچه اش نزدیک ۲ سالشه