2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

173 بازدید | 8 پست

سلام. ببخشید به معلم داریم. خدا لعنتش کنه ۱۹ و نیم رو رند میکنه ۱۹ میده کثافط.   من. کلاسیم توی قران بیسته.  توی ورقه امروز بیست و‌پنج نمرم رف بعد.  یدونه فقط ننوشتم. اونم بیست و پنج رف جنعا شد نیم.  اونو کثافط ارفاق نمیده. به نظرتون. سیستم خودش بیست میده اونو بعدم اکه مستمر عربی ۱۸ باشیم ورقه بیست.  اونو چطور. مستمر بالا میدن؟

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

نمره‌ها رو هر کی بده دست معلمه و ارفاق زدن یا نزدنش دست خودشونه. اگه گفتن ۱۹ و نیم رو رُند نمیکنن و ۱۹ میدن، همون رو قبول کن. مستمر و ورقه معمولا جدا حساب میشه، اگه مستمر ۱۸ باشی و ورقه ۲۰، معمولا مجموعش یا میانگینش رو میدن. اما قاعده خاصی نداره، بستگی به مدرسه و معلم داره که چطور نمره‌ها رو حساب کنن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سیستم رند نمیکنه

مستمر و پایانی هم جدان دیگه یکیش باعث زیاد شدن اون یکی نمیشه که

یجا جمع میشن برای معدل کل اونجا روهم تاثیر دارن 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیستم رند نمیکنهمستمر و پایانی هم جدان دیگه یکیش باعث زیاد شدن اون یکی نمیشه کهیجا جمع میشن برای معد ...

پایانی بیست. مستمر ۱۸ میاد ستون اخری نوبت دوم میدن ۱۹

مستمر رند میشه یه بالا 

ورقه هم همینطور 

سیدا رند میکنه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

مستمر رند میشه یه بالا ورقه هم همینطور سیدا رند میکنه

معلم بی رحمه میترسم بیاد. قرانم رو‌ توی ستون بده ۱۹.  مستمرم ۲۰ ورقع ۱۹ و نیم. سر یه چیز چرت اونم. اینکه فقط ننوشتم

معلم بی رحمه میترسم بیاد. قرانم رو‌ توی ستون بده ۱۹. مستمرم ۲۰ ورقع ۱۹ و نیم. سر یه چیز چرت اونم. ا ...

جمعش بشه ۱۹/۵ سیدا رند میکنه ۲۰

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بعد بخاهیم مدرسه ثبت نام کنیم اون پایانی. ۱۹ و نیم رو حساب نمیکنه؟

واسه ثبت نام مدرسه مستمر تاثیر نداره فقط نمره ورق تو نگاه میکنن