2777
2789
عنوان

نهایی نهم

69 بازدید | 9 پست

سلام. ببخشید به معلم داریم. خدا لعنتش کنه ۱۹ و نیم رو رند میکنه ۱۹ میده کثافط.   من. کلاسیم توی قران بیسته.  توی ورقه امروز بیست و‌پنج نمرم رف بعد.  یدونه فقط ننوشتم. اونم بیست و پنج رف جنعا شد نیم.  اونو کثافط ارفاق نمیده. به نظرتون. سیستم خودش بیست میده اونو بعدم اکه مستمر عربی ۱۸ باشیم ورقه بیست.  اونو چطور. مستمر بالا میدن؟

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

برا نهم اگه برا نمونه دلولتی معدل رو  لازم دارید فقط امتحانت خرداد  مهمه مستمر مهم نیست   معدل نهم   به جز نمونه دولتی جایی تاثیر نداره  چرا خودتوناراحت میکنی

برا نهم اگه برا نمونه دلولتی معدل رو لازم دارید فقط امتحانت خرداد مهمه مستمر مهم نیست معدل نهم ...

اخه.  مدرسه ی هیت امنایی میخایم بریم سخت ور میداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمت کلا بی‌رحمه، ۱۹ و نیم رو ۱۹ دادن یعنی اصلا ارفاق نمیکنن. اگه مستمر ۱۸ باشی و ورقه ۲۰، جمعش رو خودش حساب میکنه، اما اگه بی‌رحم باشه شاید باز ارفاق نکنه. خلاصه، باید بیشتر زحمت بکشی و نمره رو بکشونی بالا چون اینا قلق خاص خودشونه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

معلمت کلا بی‌رحمه، ۱۹ و نیم رو ۱۹ دادن یعنی اصلا ارفاق نمیکنن. اگه مستمر ۱۸ باشی و ورقه ۲۰، جمعش رو ...

چیکار کنم.  اصرار میکنم انگار دلش سنگع

الان داری شور امتحان خرداد قرآن رو میزنی؟نوبت رو که اصلا تغییر نمیدن کهبرا ما ۱۹.۷۵ هم شده باشیم همو ...

نه. منظورم اینه که. میشه مستمر رو معلم تغیر بده. نمیده فک نکنم بده اگه ورقه بیست بشم میشه تغیر داد مستمر ؟

نه. منظورم اینه که. میشه مستمر رو معلم تغیر بده. نمیده فک نکنم بده اگه ورقه بیست بشم میشه تغیر داد م ...

این دیگه بستگی به معلمت داره

میخوای بری نمونه و تیز؟

اگه آره فقط میانگین نمرات خردادت مهمه حرص مستمرو نخور

این دیگه بستگی به معلمت دارهمیخوای بری نمونه و تیز؟اگه آره فقط میانگین نمرات خردادت مهمه حرص مستمرو ...

نه. اینا رو نمیخام برم مدرسه هیت امنایی. که سخت مینویسه 

نه. اینا رو نمیخام برم مدرسه هیت امنایی. که سخت مینویسه

همونم کسی نمیاد نگاه مستمرت کنه برا ثبت نام بیشتر تمرکزشون رو نمرات خردادته سعی کن اونارو خوب بدی

خودم پارسال نهم بودم،حرص نخور برا مستمرت بیای بالاتر از خودت خندت میگیره که اینا چی بود من براشون حرص میخوردم

خلاصه که لذت ببر از الانت از سال دیگه از هر دو جهت...😂💔