2777
2789

قهوه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بخورم کافیه؟قهوه زیاد دوست ندارم نسکافه اثر داره؟

همه سوپر مارکت ها هم الان دیگه دارن

برو بگو قهوه بده

یه شات کوچیک عه دیگه.  خواب رو فقط قهوه میپرونه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

واقعا آدمای توی این سایت بدون داشتن اطلاعات کافی خیلی مصمم نظر میدن و شخصی که کمک خواسته رو به فنا م ...

درسته ولی چاره ایی ندارم مجبورم به نظرتون چند ساعت درس بخونم میتونم نمره بالای ۱۵ بگیرم؟

واقعا آدمای توی این سایت بدون داشتن اطلاعات کافی خیلی مصمم نظر میدن و شخصی که کمک خواسته رو به فنا م ...

الان منظورت بامنه ؟

تنها کسی ک اینجا توی این تاپیک نظر داده منم !!

ببخشید قهوه چ مشکلی داره؟  تو تمام دنیا مردم غالبن دارن میخورن

کاری ب ضررهاش برای بدن ندارم

اما چن شب ک آدم برای امتحان بخوره ک خوابش نبره مشکلی ایجاد نمیکنه !

من اصلا با ۲۰ ساعت درس خوندن موافق نیستم.

اما باخودم گفتم مگه من از شرایط استارتر خبردارم؟

شاید لازمه انقد بخونه  شاید طی سال درس نخونده  شاید میخاد حتما ۲۰ بگیره و و و

الان منظورت بامنه ؟تنها کسی ک اینجا توی این تاپیک نظر داده منم !!ببخشید قهوه چ مشکلی داره؟ تو تمام ...

بله دقیقا منظورم با شما و افرادی مثل شماست، من متوجه ام که قصدتون کمک کردن به دوستمونه و اینم خیلی خوبه! اما مثلا موضوعی که هست اینه که این روش قهوه خوردن و نخوابیدنه نهایتا تا چندین روز متوالی جواب بده برای حفظ مطالب برای کوتاه مدت موثر باشه، مثل شب امتحان، در صورتی که از نظر علمی این کم خوابی و یا بی خوابیه بسیار و بسیار به بدن آسیب میزنه، غیر از تاثیرات مخربش روی سیستم ایمنی، پوست و مو و خستگی مفرد جسمی و و.. از نظر شناختی هم کاملا نتیجه برعکس داره، خستگی عصبی، عدم تمرکز کافی، عدم یادگیری موثر، مختل شدن خلق و خو، افزایش اضطراب و... پس بهتره به دوستمون کمک کنیم که جوری برنامه بریزه که بتونه درکنار خواب موثر و کافی، بطور موثر و کافی درس بخونه. اینطوری هم تمرکز و یادگیری و عملکرد فعال حافظه حفظ میشه، هم دوستمون از نظرات مختلف سلامتیش حفظ میشه و عملکرد درسیش هم به مراتب بهتر میشه.

بله دقیقا منظورم با شما و افرادی مثل شماست، من متوجه ام که قصدتون کمک کردن به دوستمونه و اینم خیلی خ ...

عزیزم قراره توی دوره امتحانات از این روش استفاده کنه

نه تمام عمرش!

حرفی ندارم با شما.

استارتر راهی برای بیداری و درس خوندن خواست

منم بهش گفتم قهوه مناسبه

ربطش ب شما چیه؟

خودمم مواقعی ک سرکار هستم و شدیدا خوابم میگیره قهوه میخورم

ب من چه کسی میخاد ۲۰ ساعت درس بخونه؟

اگ بگم اینکارو نکن  برگرده بگه بتوچه؟ راهکار بلد نیستی نظر نده

اون وقت چی بگم؟

چون همچین اتفاقاتی افتاده توسایت و تصمیم گرفتم صرفا راجع ب سوال استارتر نظر بدم فاز نصیحت برندارم !

عزیزم قراره توی دوره امتحانات از این روش استفاده کنهنه تمام عمرش!حرفی ندارم با شما.استارتر راهی برای ...

دوست خوبم، دوره امتحانات سه یا چهار روز نیست، یک ماهه، یک ماه تمام

ربطش به من اینه که ماها آزادیم درباره دیدگاه های همدیگه نظر بدیم یا نقد کنیم، شما همچین اصل ساده ای رو هم توی یک تاپیک عمومی نمیدونید؟

از سمتی قهوه خوردن برای رفع خستگی که شما سرکار میخورید با بزور قهوه بیدار موندن و شب نخوابیدن خیلی خیلی متفاوته و قابل مقایسه نیست، جالبه شما میگید به من چه یکی میخواد ۲۰ ساعت درس بخونه، خب پس چرا زیرش راهکار نوشتید؟

صحبت من اینه که اگر شما اطلاعات و دانش کافی برای پاسخ به سوال استارتر ندارید، پاسخ ندید، اجباری که نیست.

دوست خوبم، دوره امتحانات سه یا چهار روز نیست، یک ماهه، یک ماه تمامربطش به من اینه که ماها آزادیم درب ...

بله سایت عمومیه.  اما قرار نیس تو همه چی دخالت کنیم!

شاید استارتر دلش میخاد ب هر نحوی شده بیدار بمونه

کل سال درس نخونده الان چاره ای نداره جز بیدار موندن و درس خوندن

آیا راهکار خواسته ک چطور برنامه ریزی تحصیلی کنه؟ خیر

راهکار خواسته برای بیدارموندن !

بعد من بیام بگم عزیزممم بگیر بخواب و فلان !

خب میگم قهوه کمکت میکنه !

دیگه بقیه‌ش باخودشه ! اگر دوس داشت میخوره و درس میخونه

اگر نخواست و دید اذیت میشه یک شب اینکارو کرد فرداش نمیکنه!

ی جور حرف میزنی انگار بهش گفتم برو مثلا قرص فلان رو مصرف کن ک باعث افزایش توجه تمرکز میشه !

یه قهوه گفتم بخور! اینکه میاین فاز دانشمند برمیدارین میگین آرررره اینایی ک نظر میدن و فلان   اصلا کار جالبی نیس

شما نظرتو جدا تایپ کن  بگو ب اندازه بخواب.

ب نظر بقیه کار نداشته باش !

بله سایت عمومیه. اما قرار نیس تو همه چی دخالت کنیم!شاید استارتر دلش میخاد ب هر نحوی شده بیدار بمونه ...

ظاهرا بازم مفهوم نقد و آزادی بیان نظر شخصی رو درک نکردید و بنظرم صحبت کردن با شما بی فایده‌ست، چون نه نقدو می‌پذیرید و نه درکی ازش دارید.

ظاهرا بازم مفهوم نقد و آزادی بیان نظر شخصی رو درک نکردید و بنظرم صحبت کردن با شما بی فایده‌ست، چون ن ...

آره عزیزم. آره

خدافظی.