2777
2789
عنوان

کسایی که طلاق گرفتین بیایدلطفا

192 بازدید | 12 پست

کسایی که جدا شدین راهنمایی کنید،

من شوهرم به شدت عصبیه جوری که وقتی بچه هام میخوان بازی کنن کلی دادو بیداد میکنه میگه بشونشون زمین،با خود منم همینجوریه یعنی خیلی زود عصبی میشه و دادو بیداد راه میندازه،احساس میکنم دیگه نمیتونم واقعا ادامه بدم باهاش،هم خودم هم بچه هام داریم آسیب میبینیم،به نظرتون من میتونم حضانت بچه هامو ازش بگیرم،چه جوری ؟

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوتا بچه از یه مرد عصبی اوردی ؟ لابد خوبیاش ب بدیاش غلبه داشته  و تو الان احساسی شدی بشین زندگیتو‌کن 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

هیچ مردی بچه رو نمیخواد خیالت راحت.بچه فقط عامل فشاره که بگن مهر بگیری نفقه بخوای ... بچه رو نمیدم بهت.من یه مردم ندیدم که بجنگه سر حضانت.

بعدم بحث قانونیش اینه که تا ۷سال تمام بچه با مادره.بعد پدر.دختر ۹سالگی و پسر ۱۵سالگی خودشون انتخاب میکنن

طلاق خیلی آسیب داره به خصوص وقتی بچه داری. مهم ترین مطلب ولی این هست که حمایت مالی میشی یا استقلال م ...

منم فقط از همین آسیباش میترسم نه به خاطر خودم به خاطر بچه هام،خودم خیاطم آرایشگریم میکنم

چرا دوتا بچه از یه مرد عصبی اوردی ؟ لابد خوبیاش ب بدیاش غلبه داشته و تو الان احساسی شدی بشین زندگیت ...

خوب قبلا اینقدر عصبی نبود از وقتی که بچه هام دنیا اومدن  شوهرم روز به روز بدتر میشه

هیچ مردی بچه رو نمیخواد خیالت راحت.بچه فقط عامل فشاره که بگن مهر بگیری نفقه بخوای ... بچه رو نمیدم ب ...

نه شوهر من میگه نمیدم بهت بچه هارو،میگم مهرمو میبخشم میگه بچه های منو میخوای کجا نگه داری میگم جاشو پیدا میکنم،ولی کلا بهونه میاره،میگم تو با رفتارت بهشون آسیب میزنی ولی کلا هیچی تو سرش نمیره میگه حرف خودم فقط

وقتی بچه ها دوتا میشن خیلی شیطونی و دعوا دارن مخصوصا تو خونه های اپارتمانی تحملش سخته

بله دقیقا ولی خوب بیچاره ها همش تو خونن خوب باید بازی کنن دیگه نمیشه که همش بزنم توسرشون بگم باباتون اعصاب نداره بشینید زمین

چرا دوتا بچه از یه مرد عصبی اوردی ؟ لابد خوبیاش ب بدیاش غلبه داشته و تو الان احساسی شدی بشین زندگیت ...

مطمئن باش که احساسی نشدم،فقط درد به استخونم رسیده