2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبل تمیزم😂

یعنی یواش و آرومم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من بعضی وقتا تمیزم پامیشم همه کار میکنم یعنی همه کاراااا بعضی وقتا هم تنبلم حوصله ندارم یه لیوان جابه جا کنم بستگی به انرژیم داره

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خب چجوری ب ماهم یاد بده ممنون میشیم

هر روز یه تیکه از خونه رو تمیز میکنم با خودم میگم اگه الان یه مهمون بیاد و اتفاقی یکی از کشوها رو باز کنه با چی مواجه میشه پس هر روز یه تیکه رو برق میندازم یعنی الان اتفاقی یکی بیاد و جاهای پرت و غیر از دسترس رو ببینه برق میزنه مثل بالای یخچال مثل کابینت‌های بالایی . هر روز یه تیکه و هر روز سرویس و ورودی رو برق میندازم . هرچقدرم بارون بیاد بعدش که تموم بشه شیشه ها رو برق میندازم لذت میبرم از تمیزی اینم بگم قبلنا اینجوری نبودم 

خب چجوری ب ماهم یاد بده ممنون میشیم

یعنی من تعجب میکنم وقتی میگن طرف افسردست خونه و خودش رو تمیز نمیکنه . من وقتی حالم بده تمیز کاری میکنم هر روز هم خودم حموم میرم از حموم که میام دوست دارم خونه رو تمیز ببینم . دوست دارم عطر تنم تو فضای خونه پخش بشه یعنی با این کار حس میکنم بار مشکلاتم خیلی خیلی کمتر میشه