2777
2789

تو خواب خالم میگفت ی فرشته دیدم اینطوری اونطوری ازاونجا رد شد فلان 

منم فهمیدم ک این امام زمان بوده خیلی آروم گریه میکردم از شوق گفتم توروخدا خاله بیشتر تعریف کن چجوری بود چ شکلی بود ولی چیز زیادی نگفت

بعد رفتم دو تا آقای غریبه و بزرگسال رو دیدم ک رو ی تخته سنگ  ک روی آب بود نشسته بودن منم رفتم پیششون نشستم یکیشون آیت الله بود و کنارش شناسنامشم بود من همشو خوندم اسمش چیه تاریخ تولد و... تا خواستم بیشتر بخونم دیگه بیدار شدم  بمحض بیدارشدن در کسری از ثانیه یادم رفت اون آیت الله کی بود همشو بکل یادم رفت... 

کسی تعبیرشو بلده؟ 

خیلی دوست دارم عمو جان کی میای پیشمون، میخواستی چی بگی بهم قربونت برم نکنه خطایی کرده بودم😭

لبیک_یامهدی_#  

توروخدا خرافاتی نباشید

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا خرافاتی نباشید

اگه هرخواب چرتوپرت‌دیده بود تواولین نفر میومدی کلی تعبیر میکردی حالا چون میگه خواب امام زمانودیدم میشه خرافاتی؟

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

منم تاحالا خواب امام زمانودیدم..خیلی شیرینه..امروزهرکارمیکنی حتی اگه یک خودکارجابه جاکردی به نیت خوشنودی امام زمان بکن🥰

اگه هرخواب چرتوپرت‌دیده بود تواولین نفر میومدی کلی تعبیر میکردی حالا چون میگه خواب امام زمانودیدم می ...

چون ما دست از سرِ عرب جماعت برنمیداریم. انقدی واسه عربا عزاداری میکنیم و مسجد میسازیم، ولی واسه هم وطن های خودمون ک این قدر جونشونو فدا کردن،و مظلومانه مردن کسی چیزی نگفت‌. تو یه چشم بهم زدن فراموش شدن.

ولی داریم واسه عربا زجه میزنم. جمعه میاد جمعه میاد. چرا چشممونو ب واقعیت ها باز نمیکنیم؟ تا کی خرافات؟ اوناهم مثله ما انسان بودن.

اگه بحث از انسانیت و آدم بودنه لااقل یه امام ک ۴۰ سالش بود با یه دختره ۹ساله ازدواج نمی‌کرد. چندین سال خرافات گوشمون کردن، تهش شد مملکتمون این.

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

چون ما دست از سرِ عرب جماعت برنمیداریم. انقدی واسه عربا عزاداری میکنیم و مسجد میسازیم، ولی واسه هم و ...

اولین اینکه توخیلی نژاد پرستی .یعنی توکلا ازپایه خرابی

ارزش واعتبار انسان به اخلاق و ذات خوبشه نه به زبانش

اوناامام بودن معصوم بودن ماهرچی تودنیا واخرت داریم ازنگاه وکمکای ائمه ست..همین خود توکه این حرفومیزنی .مگه کم تاحالا دستتوگرفتن از رو زمین بلندت کردن؟

اتفاقا ماواسه هم وطنامونم خیلی ناراحت میشیم.عذاداری هم میکنیم همیشه ام به یادشون هستیم

ببین بزرگی کوچیکی به سن نیست حضرت فاطمه ۹سالش بود اندازه زن ۳۰ ساله میفهمیده وکارمیگرده وامام علی ۲۱ سالش بوده نه ۴۰ سال

همین الان بخدا اگه امام زمان رو زمین نباشه زمین حیرون ویرون میشه.دعامیکنیم زودتربیادکه ماروازاین بدبختی نجات بده

دعامیکنیم بیادچون بخاطرگناهای ما نمیاد

اولین اینکه توخیلی نژاد پرستی .یعنی توکلا ازپایه خرابیارزش واعتبار انسان به اخلاق و ذات خوبشه نه به ...

خیر عزیزم من حضرت فاطمه رو نمیگم

آخه یه زن نمیگرفتن ک😂 درکنارش حضرت فاطمه زن های دیگه هم صیغه میکردن ک بین اونا یه دختره ۹ ساله رو صیغه کرده بود.

آره عزاداریه بندر عباس رو دیدم ک بعدش صدا سیما جشن برگزار کرده بود 😂ولی واسه هنیه ۳روز عزای عمومی اعلام شد.

گفتم ک ایران درست بشه، ایرانی درست نمیشه.

بعد ببین ک راجب نژاد پرستی حرف میزنه

زبونت فارسیه

کشورت ایرانه

واسه هیت دادن ب عربستان اینقدر جبهه گرفتیو ب من میگی نژاد پرست؟😂 عجب زمونه ای شده ها

والا من از ایرانم دفاع کردم ک تو رگ و خونمه، نه از عربستان😂دراصل این وسط نژاد پرست یکی دیگه س.

خیر عزیزم من حضرت فاطمه رو نمیگمآخه یه زن نمیگرفتن ک😂 درکنارش حضرت فاطمه زن های دیگه هم صیغه میکردن ...

تونسته عدالتو رعایت کنه گرفته..بقیه ام میتونن رعایت کنن بگیرن.توچراناراحتی زنش اوکی بوده خودش میگفته برو بگیر

برای بندعباسم س روزعذای عمومی بودحتی فیلم پایتختو پخش نکرد

اقای هنیئه کلا موضوعش فرق میکرد چون توایران شهیدشده بود باید این کارومیکردن نصف بیشترش براسیاستشون بود

تونسته عدالتو رعایت کنه گرفته..بقیه ام میتونن رعایت کنن بگیرن.توچراناراحتی زنش اوکی بوده خودش میگفته ...

باشه پس فردا شوهره توام ۲۰۰،۳۰۰ تا زن گرفت عدالتو رعایت میکنه🤣🤣

آره دیدم واسه بعد از حادثه تازه فرداش اعلام کردن، اونم بعدش صدا سیما جشن داشت 😂 گلم همینجوری با دروغ ها خودتو قانع کن.

انگار مثلا هموطن های ما تو غزه شهید نشده بودن واسه کادر پزشکی😂الان باید چون تو کشوره اونا مردنز غزه ۳روز عزای عمومی اعلام می‌کرد ک ب پانکراسشم نبود اصلا😂 

بعد ببین ک راجب نژاد پرستی حرف میزنهزبونت فارسیهکشورت ایرانهواسه هیت دادن ب عربستان اینقدر جبهه گرفت ...

اره تونژاد  پرستی فک‌میکنی ایران‌دیگه همه خوبن اگه اماماهم ایرانی بودن دوسشون میداشتی

من نژاد  پرست نیستم میگم هرجای دنیا ادم خوبی باشه دوسش دارم ربطی نداره عرب ترک‌ هرجا

باشه پس فردا شوهره توام ۲۰۰،۳۰۰ تا زن گرفت عدالتو رعایت میکنه🤣🤣آره دیدم واسه بعد از حادثه تازه فرد ...

اره من به شوهرم‌گفتم‌اگه میتونی عدالتو برقرارکنی من مشکل ندارم 

چرت بنثو میپیچونی کلا چیو به چی ربط میدی.باادمی مقل توکه فقط میخاد مسخره کنه تیکه بندازه اصلا نمیشه ثانیه ای حرف زد

ادمی میتونی درست مثل ادم حرف بزنی بیا حرف بزنیم.اگه میخای مسخره کنی تیکه بندازی بروگمشو