2777
2789
عنوان

شغل برای ی دانش آموزدختر⁉️🥲

266 بازدید | 18 پست

چه شغلی پیشنهادمیدید؟

راستش من یکم خیال پردازم ونویسندگیمم خوبه اماحالا شرایط چاپ کتابو..ندارم..

تایپ هم باگوشی میتونم به خوبی تایپ کنم امالپ تاپ وکامپیوتر.. ندارم..

چه پیشنهادی دارید که بشه داخل خونه کارکرد؟

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

چطوری ادمین فروش میتونم بشم؟بایدچیکارکنم؟

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمین پاسخگویی و اپراتور و بسته بندی

ادمین پاسخگویی چطوره؟چیکارباید کنم؟

یه کتاب چاپ کنی چقدر درامد داره

بله؟

رمان نویسیقصه نویسی کودکانیه نمونه کار بفرست واسه ناشر یا صدا. و سیمااگه خوب باشه قصه اتاسپانسرت میش ...

رمان نویسی بعضی ازکانالامیخرن اما هزینش آنچنان نیست ومنم نمیتونم مثلا ی سره تایپ کنم رمانو

میتونی تو خونه کیک درست کنی به کافه ها بفروشی. بعضی از بلاگرا و آنلاین شاپا نیاز به ادمین داره باید بگردی پیدا کنی. کار تایپ و ساخت پاورپوینت و خلاصه نویسی جزوه و.. 

میتونی تو خونه کیک درست کنی به کافه ها بفروشی. بعضی از بلاگرا و آنلاین شاپا نیاز به ادمین داره باید ...

کارتایپ شنیدم با کامپیوتر ولی تاپ هست درسته؟؟

ادمین تولید محتوا بشو 

با گوشیت میتونی کار کنی 

اینستا اونایی که دوره تولید محتوا دارن رو فالو کن دوره هاشون رو شرکت کن و بعد هم برات کار پیدا میکنن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد