2777
2789
عنوان

بچها خیلی نگرانم از پنجشنبه نیستش

155 بازدید | 8 پست

بچها پارتنرم خیلی یهویی غیبش زده پیامی ک پنجشنبه بش دادم سین زده جواب نداده دیروز هم بهش یه ویس دادم هنوز سین نزده حتی اگه کار داشته باشه عادتش اینه سینو میزنه فقط جوابشو میزاره بعدا میده و خیلی اهل اینستا بازی و استوری و این حرفاس الان دو سه روزه اصلا نیومده اینستاگرام حتی استوری بزاره

خیلی خیلی خیلی خیلی نگرانشم دیروز از دور دیدمش خیلی اتفاقی خیلی پریشون بود حالش چیکار کنم هی میگه با خودم خیلی درگیرم و برای منم توضیح نمیده دقیق ک با چی درگیره و این منو بیشتر نگران میکنه ، با اینکه سنش زیاده کله شقه میترسم کاری دست خودش بده ، بچها لطفاً نفری یه صلوات برام بفرستید ممنون 

پارتنر منم بعضی وقتا اینطوره 

فشار روشونه چند روزی درکش کن راحتش بزار ولی بهش بفهمون ک هر چی بشه تو کنارشی

عزیزم صلوات فرستادم ایشالا مشکل پارتنرت حل بشه زودتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب زنگ بزن شاید به نت دسترسی نداره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اگه همین رفتارها ادامه پیدا کرد احتمالا میخواد تموم کنه رابطه رو مردها نمیان بهت بگن تموم ، معمولا ...

چند روز پیش داشتم میگفتم بش بنظرت چرا بعضیا جدی بودن رو با عبوس بودن و بد اخلاقی اشتباه میگیرن چرا وقتی یه مسولیت بهشون میدی یهو بد اخلاقی رو پیشه میکنن و فلان و بهمان بعد من منظورم مدیرمون بود این ب خودش گرفت گفت از دوست داشتنه ، من واقعا دوست دارم تو خیلی دختر خوبی هستی ولی بد موقع به پستم خوردی من خیلی با خودم درگیرم تا وقتی هم با خودم اوکی نشم نمیتونم به اطرافم حس خوب بدم تو از رفتار سرد من ناراحتی میفهمم ، درصورتی ک من اصن منظورم اون نبود بهرحال باعث شد یه چیزایی اعتراف کنه آخرم متقاعد شد ک جدی جدی من منظوری نداشتم و مدیرمون گفتم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

چند روز پیش داشتم میگفتم بش بنظرت چرا بعضیا جدی بودن رو با عبوس بودن و بد اخلاقی اشتباه میگیرن چرا و ...

عزمزمه خودش گفته درگیر مشکلات هست ، به نظرم داره میگه شرایط دوستی و ازدواج نداره ، 

به نظرم زیاد پیگیرش نشو و اگه خودش  سمتت اومد یعنی میخواد ارتباط ادامه داشته باشه 

کلا ارتباط باید دو طرفه باشه نه همش یکطرفه پیگیر باشی

Azinammmmmm