2777
2789

اگه حوصلتون شد تاپیک قبل رو بخونید بعدش این تاپیک رو

ولی واقعا قلبم داشت میترکید دیگه باید با یکی حرف میزدم 

پریشب که با کلی دعوا و فحش و کتک گذشت دیروز هم بیدار شدم دیدم هیچ ناهاری مادرم درست نکرده مثلا با ما لج کرده رفتن با پدرم بیرون ناهار خوردن و برای من و خواهرام چیزی نیوردن که به قولی نشون بده از دستمون عصبیه خودش به قصد کشت خواهرمو زد خودشم اینجوری ناراحته 

فقط نمیدونم چطوریه اون یه ذره وجدان رو داشت که دلش نیومد اون خواهر ۴ سالم بدون غذا بمونه اونو با خودش برده بود بیرون منو دو تا آجیام تو خونه موندیم بدون ناهار گشنه بعدش بلند شدم یه غذایی درست کرد خودم خوردیم 

گذشت شب شد باز خودشو بابام اون خواهرم کوچیکه بلند شدن باز رفتن بیرون شام خوردن هیچ کوفتی برا ما نیوردن 

بازم تحقیر بازم نادیده گرفتن خدایا یعنی واقعا بهشت زیر پای این مادره؟یعنی واقعا این مادر پدر جاشون تو بهشته؟یعنی اینا لایق احترام هستن؟خدایا بزرگیتو شکر دمت گرم ولی اگه این دونا بخوان بیان بهشت من دلم میخواد جام وسطه جهنم باشه حالم از مادرم حالم از پدرم بهم میخوره ازشون متنفرم و حتی به مرگشون به مرگشون هم راضیم خدایا یا منو بکش یا اینارو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی چرا با اورژانس اجتماعی تماس نمیگیری نمیگی وضعیتتون رو ؟خونه های اونا بهتره زندگی براتون دوست ندا ...

خواستم تماس بگیر با خالم در میون گذاشتم اون خیلی باشعور و فهمیده اس ولی مخالفت کرد گفت کاری نکن یه مدت دیگه میام دنبالتون بیاید پیش خودم خالم با پدربزرگ و مادر بزرگ پیرم زندگی میکنه خیلی وقت ها ک میان بهمون میگن بیاید باهامون ولی مادرم مخالفت میکنه ولی خالم گفت راضیش میکنه

خودتون غذا درست کنید خدا هدایتشون کنه😑

خودم درست کردم ولی دارم میگم یه مادر اینقدر بی عاطفه میشه؟نسبت به بچه خودش؟مگه از تو جوب آورده ک خودش میره غذا میخوره بیرون ولی زورش میاد برا ما بیاره یا برا خواهرام؟

نمیدونم چی بگم اسی جون

خودت لاقل ی چیزی درست کن بخورین

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

خواستم تماس بگیر با خالم در میون گذاشتم اون خیلی باشعور و فهمیده اس ولی مخالفت کرد گفت کاری نکن یه م ...

خودتون وسایلتون جمع کنید برید اونجا بچه کوچولو که نیستید باید حتما همون شما رو ببره

عزیزم درسته بهشت زیر پای مادرانه ولی الان این مادر جهنم زیر پاشه همینجور که مادرت رفتار میکنه باهات ...

والا خودش که معتقده بهشت زیر پاشه و همیشه راه میره نفرین میکنه منو خواهرامو بخدا بابت چیزای الکی مثلا ظرفا شسته نشده یا چه بدونم یه لباس افتاده زمین یا هرچیز کوچیکی

20 سالته پاشین یه غذا درست کنید برای خودتون

نسبت به این کتک زدن ها هم اگه از قبل اجازه میگرفت و سر خود نمیرفت انجام نمیداد اینجوری نمیشد

مادرتون کنترل اعصاب نداره و مشکل روانی داره 

متاسفانه شماها هم بلد نیستین چطوری رفتار کنید و بدتر لجی میشه روانی بازی درمیاره

خودم درست کردم ولی دارم میگم یه مادر اینقدر بی عاطفه میشه؟نسبت به بچه خودش؟مگه از تو جوب آورده ک خود ...

متاسفانه بعضی از مادرها واقعا دلسنگن 😔نمیدونم چرا همچین مادرایی خدا بهشون بچه داده 

انشاءالله که خدا مادر پدر شمارو سرعقل بیاره و پشیمون بشن 

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲

چی بگم

شما روح بزرگی دارین

ظرفیت بالایی دارین

با خدا حرف بزنین و دردودل کنین

شما بندگان عزیز خدا هستین. قدر خودتونو بدونین و کارهایی ک والدینتون انجام میدن رو به خدابسپارین و اشکتونو پیش خدا بریزین

از خدا میخوام پدر و مادرتونو کمک کنه و ب راه درست هدایت بشن

خودتون وسایلتون جمع کنید برید اونجا بچه کوچولو که نیستید باید حتما همون شما رو ببره

عزیزدلم بحث اینجاست ک ما آزادی نداریم محدودیم نمیتونم برم بیرون کلا فقط تو خونه‌ایم تنهایی بریم بیرون قیامت به پا میشه خانوادم خیلی تعصبی هستن تازه من با ۲۰ سال سن اجازه ندارم تنهایی یه بازار برم