2777
2789
عنوان

نخوابیدن

143 بازدید | 9 پست

سلام میبخشید کسی هست که تجربه دوشب نخوابیدن داشته باشه وروز اول هفته انرژی واسه کار و مشغله داشته و مجبور بوده بره سره کارش؟یا بی خوابی مهم نبوده براش دوشب سره کارشم رفته مثله همیشه.ممنون میشم

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هیچ عنوان 

من خوابم مهم ترین قسمت زندگیمه هیچ وقت نتونستم ازش بگذرم و حتما باید حداقل ۶ ساعت بخوابم. اگر بوده نهایتا یک شب برای امتحان که بعد امتحان اومدم خوابیدم

به هیچ عنوان من خوابم مهم ترین قسمت زندگیمه هیچ وقت نتونستم ازش بگذرم و حتما باید حداقل ۶ ساعت بخواب ...

خب منم بعد از کار همین قصد و دارم ولی عذایه سه ساعت دیگه رو دارم برم بی انرژی بد خلق بشم محل کار اینطور فکر میکنم بشم البته فقط یه فکره نمیدونم

خب منم بعد از کار همین قصد و دارم ولی عذایه سه ساعت دیگه رو دارم برم بی انرژی بد خلق بشم محل کار این ...

مرخصی بگیرین خب 

استراحت کنید و بعد برین سرکار 

خودآزاری نکنین چی مهم تر از سلامتی

مرخصی بگیرین خب استراحت کنید و بعد برین سرکار خودآزاری نکنین چی مهم تر از سلامتی

نمیتونم واقعا به خدا منتظر بودم یه نفر بگه خواب کیلویی چند هیچ اتفاقی نمیفته برو انقدر خوشحال میشدم

وا سلامتی مهم تره غیبتم بکنی دارت نمیزنن که بگیر بخواب

آخه این چه مسئولیته مزخرفیه به من دادن من به مسکن واقعا احتیاج دارم ممنون از صحبتایه خوبتون