2777
2789
عنوان

جریمه

85 بازدید | 18 پست

سلام  ی سوال جریمه های ماشین بعد پرداخت برای همیشه پاک میشن ؟؟ ی مشکلی داریم به تاریخ و مکان جریمه ها نیاز داریم الان بعد چند سال از کجا اینارو در بیارم؟

سلام عزیزم بابام پلیسه اما متاسفانه الان خوابه؛

اگر واسه زمانی باشه که با اون گوشیای لمسی مخصوص جریمه میکنن ذخیره میشه به نظرم(چند ساله که اونا اومده)

اما اگر واسه زمانیه که کاغذی بود و میذاشتن رو ماشین؛

اونا ذخیره نمیشه توی سیستم.

میتونید برید به راهنمایی رانندگی شهرتون

سلام عزیزم بابام پلیسه اما متاسفانه الان خوابه؛اگر واسه زمانی باشه که با اون گوشیای لمسی مخصوص جریمه ...

مرسی که  وقت گذاشتیو راهنماییم کردی عزیز دلم ...تاریخ جریمه های دو ساله پیشو میخوام به نظرتون بهم میدنش ؟ برم پلیس +۱۰بهم میدنش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که وقت گذاشتیو راهنماییم کردی عزیز دلم ...تاریخ جریمه های دو ساله پیشو میخوام به نظرتون بهم می ...

فکر کنم اگر سیستم ثبتش کرده باشه الانم دارنش و میدن بهتون.

اما تا اونجایی که میدونم جریمه ها زیر نظر اداره راهنمایی رانندگی هست.

نگووووو تا الان نزدیک ۲میلیون جریمه اومده برام برای تجاوز از سرعت تا ۱۰ کیلومترتازه همسرم فهمید کیلو ...

آخیی انشاءالله درستش کنید اما جریمه رو باید بپردازید.

جرایم قابل حذف نیستن

نگووووو تا الان نزدیک ۲میلیون جریمه اومده برام برای تجاوز از سرعت تا ۱۰ کیلومترتازه همسرم فهمید کیلو ...

ببخش خندیدم ی لحظه حالتتو تصور کردم خندم گرفت عزیزم