2777
2789

الان نزدیک به ۳ماهه قصد کردم شرکت کنم ولی یه چیزی این وسط مانع شروع کردن و خوندنم میشه

کلا سست اراده ام هی شل کن سفت کن درمیارم

کاش یه چیزی بگین با اراده قوی شروع کنم

به پولش خیلی نیاز دارم شوهرم درست حسابی پول نمیده بهم خیلی اذیت میشم بیشتر به همین خاطره میخوام شرکت کنم

دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه و از تو خونه موندن زیادی هم خسته شدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مثل تومیخوام بخونم ولی اراده ندارمالبته وقت هم ندارم ۲تا بچه دارم

منم یه بچه دارم ولی بنظرم اگه بتونیم تنبلی رو کنار بذاریم با بچه هم بشه خوند،فقط اراده میخواد🥲

چقد منی من منتظر بودم ببینم دفترچه کی میاد میخوام برا پرورشی بخونم ولی لعنتی مثل اینکه ظرفیتش کم کرد ...

منم الان بهانم دفترچس هی میگم بذار حالا دفترچه بیاد میخونم

دفتر چه هم که در خواب زمستانی به سر میبره..

منم میخوام برا پرورشی شرکت کنم،شما منابع داری؟

منم یه بچه دارم ولی بنظرم اگه بتونیم تنبلی رو کنار بذاریم با بچه هم بشه خوند،فقط اراده میخواد🥲

سآل قبل کتبی قبول شدم مصاحبه رد شدم

بچه هام کوچکتر بودن . الان پسر ۲ساله و ۴ساله واقعا سخته

تو گوشی میخونم پارسال فقط ۲۰نمره کم داشتم ولی همش یادم رفته باز باید جدی بخونم

من پارسال شرکت نکردم فقط چند سال پیش یه بار شرکت کردم اونم نخونده😂 چه شاخه ای میخوای شرکت کنی؟