2777
2789

اوتیسم قابل درمان هست اما باوجود چند نکته مهم اینکه از سن 15و18ماهگی با بروز اولین نشونه ها کلاس اموزشی شروع بشه ،خانواده انکار نکنه اختلال کودکشو،کلاس مستمر وپیوسته باشه ،طیف بچه خیلی شدید و ناتوان ذهنی نباشه،درسن زیر پنج سال مغز مثل خمیر بازی منعطف و قابل دستکاری هست

اما درسن کودک بالای 5سال قابل درمان نمیباشد چون مغز شکل گرفته تنها مربی میتونه بهبود ببخشه شرایط کودکو

بنده چهارسال کار میکنم کارشناسی ارشد روانشناسی دارم ومدرک abaاموزش مختص کودکان دارای اختلال از دانشگاه شهید بهشتی تهران را کسب کرده ام بنده با افراد سرشناس ازجمله دکتر سپیده شیشه فر ، خوشابی ،ارزیاب عاشور ی هم اکنون مشغول به کارم

09905069276 ش ت

بنده غرب تهران و منطقه 5وتمامی اطراف سازمان برنامه مرکزی را پوشش میدهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سن بالای ۵سال مربی هم پاسخگو نیست؟

عزیزم مربی میتونید داشته باشید اما اگر بچه قبل شروع کلاس تا سن پنج سالگی یک سری چیزهاباهاش کار کرده باشید حتی امید به درمان هست من کیس اینزور داشتم وامسال سنجش دادورفت مدرسه اما اگر خانوادهذهیچ اموزشی به کودک ندادند وتنها توسن پنح یابه بالا تازه میخوان شروع کنند تنها بهبود شرایط کودک انجام میشه اونم به سختی اما درمان اصلا هرکی گفت قصد پول دراوردن داره

عزیزم مربی میتونید داشته باشید اما اگر بچه قبل شروع کلاس تا سن پنج سالگی یک سری چیزهاباهاش کار کرده ...

طیف خفیف دخترم بیشتر چیزا رو‌متوجه فقط نمیتونه به ما برسونه منظورش و یعنی میتونه با کلاس و‌مربی زندگی عادی داشته باشه

ببخشید یه سوال داشتم 

هرکودک معمولی هم زیر نطر بگیریم باز ممکنه یک سری علایم نشون بده که شبیه اتیسم باشه یا طیف اتیسن 

از کجا میشه با قطعیت تشخیص داد که این مشکل یه چیز عادیه یا طیف اتیسمه 

مثال دختر ۴ساله من ارتباط کلامی خوب و بجایی داره استعداددو توانایی های خوب مرتبط با سنش و  چند دوست همسن که 

اما حرف شنوی پایین لجبازی و تخیلات بالا و ترس زیاد از صدا ها مثل همزن صدای باند موسیقی و ترقه ...داره.گاها هم پارک میبریم غیر قابل کنترل میشه برای بازی هرچی میگیم انگار نمیشنوهه

ایا اینا ربطی به اتیسم داره یا بیش فعاله؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببخشید یه سوال داشتم هرکودک معمولی هم زیر نطر بگیریم باز ممکنه یک سری علایم نشون بده که شبیه اتیسم ب ...

حتما ازکودک تست بگیرید

ما به این ها میگیم اتیستیک یعنی نشونه هایی دارند اما باهاشون زندگی میکنند ودرصد عادی بودنشون بالاتره تا اختلالشون

حتما ازکودک تست بگیریدما به این ها میگیم اتیستیک یعنی نشونه هایی دارند اما باهاشون زندگی میکنند ودرص ...

الان از اینها کدوم نشونه بیشتر نگران کننده هست؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

واکنش به صدا ترسناکه ایندستشو حتما میذاره روگوشش

اره و هی میگه خاموش کنید یا ترقه نزنید .رو بعصی چیزها حساس هست نه همه چی

البته دختر بزرگترم هم ۱۰ ساله هست باز همینطور بود بزرگ شد خوب شد این ترسش اما استرسی هست زیاد

لجبازی وغیرقابل کنترل بودن اینم خیلی بده

اره ولی وقتایی بیشتر  بهش محبت میکنم بیشتر پیش همیم کمتر میشن 

اما یه وقتهایی هم زیاده 

عزیزم ترس نیست از نظر حسی بچه شما بیش حسی داره

به جز درو راهی هست تو خونه باهاش تمرین کنم یا براش عادی کنم این مسئله رو؟