2777
2789

به نظرتون کسی که باهوشه ولی فوق العاده بازیگوشه و درس نخون بفرستیم تجربی؟؟؟

امیدی به تغییرش هست؟ 😂

شما ها از همون اول درس خون بودید یا یهو متحول شدید

من خودم جز دسته ی دومم ولی اگه میشه راهنمایی کنیدد🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا😂

من رتبه ۲۳ کنکور شدم

رتبه ۵ کانون وکلا شدم

ارشد تک رقمی شدم

دکتری رتبه ۸ شدم

توی همش هم فقط به خاطر علاقه موفق شدم

گاهی اوقات به مامانم میگم اگه من رفته بودم تجربی ریاضی هنر یا هر رشته‌ای هیچی نمیشدم

ولی چون رشته‌ام رو دوست داشتم خیلییی تلاش کردم براش

من الان سی سالمه

خب ۱۲ سال گذشته از کنکورم

من ۱۲ سال رفتم دانشگاه

ازدواج کردم، باردار شدم، سرکار رفتم ولی باز هم درس خوندم

بذارید بر اساس علاقه انتخاب کنه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

ببین استعداد و علتقش توی جیه بغرست اون رشته شاید هنر دوست داشته باشه یا طراحی یا کامپیوتر اونچه ب علاقه و استعدادش نزدیکه بفرستش! بچه ها مرحله ب مرحله تغییر میکنن نگرا بازیگوشیس نباش توی جو خوبها قرار بگیره مثل اونا سربراه میشه محیط خیلی تاثیرگذاره

کنکوری امسال؟؟؟ اگه از همون دهم درسارو خوب بخونه چی

تجربی خیلی شیرین خیلییی اما کنکور خودتون میدونید که فول فولم باشی استرس حرف های اطرافیان جونتو در میاره 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

نههه تجربی ادمو پیر میکنه تا ازش بگذری

خب چی بفرستیم

معلمی هم کنکور فرهنگیانش سخته... تو ایرانم که متاسفانه و بدبختانه  فقط چنتا رشته هستن که اینده کاریشون محفوظه🫠

به نام خدا😂من رتبه ۲۳ کنکور شدمرتبه ۵ کانون وکلا شدمارشد تک رقمی شدمدکتری رتبه ۸ شدمتوی همش هم فقط ...

انشالله که در ادامه هم همینطور موفق باشی

بله حرفت درسته👍👍

خب چی بفرستیممعلمی هم کنکور فرهنگیانش سخته... تو ایرانم که متاسفانه و بدبختانه و فقط چنتا رشته هستن ...

ادبیات؟

تجربی رو واقعاا باید بخونی اگر نخونی بیچاره ای خیلی باید بخونی واسه دیپلم کنکورم ک دیگ هیچی

ولی اینده شغلیش عالیه

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ