2777
2789
عنوان

دلم گرفته

88 بازدید | 8 پست

به شوهرم عکس فرستاذم 😔عکس دست جمعی بود بقیه روخط زدم چون لباساشون بازبود کلاصورتشونم خط زدم 😔شوهرم یه تعریفم نکرد فقط گفت چرا خط زدی مگه غریبم یافک میکنی هیزم 

دلم شکست😓

نمیدونم چش شده تغییرکرده

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی تقصیر خودتون بوده یاکلابرششون می‌دادی بانمیفرستادی

نمیشد برش زد هیجوره

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ب نظرم فقط باید تک میفرستادین از خودتون

نداشتم فقط ی عکس باعروس داشتم ک فرستاذم😞چراباید اینجوری بگه اخه

اصلا چراباید اینجوری بگه🙂

آخه عکس چی بوده اگه عروسی بوده واوناهمیشع توجمعای مختلط هم همینجورین لباسهای بازمیپوشن خب شوهرت باخودش فکرکرده چرااینجوری فرستاده

بعدشم حالاچیزی نگفته شماکه انقدرحساسی نمی فرستادی 

آخه عکس چی بوده اگه عروسی بوده واوناهمیشع توجمعای مختلط هم همینجورین لباسهای بازمیپوشن خب شوهرت باخو ...

نه خانواده خودم و خودش اصلا جمع مختلط ندارن 

کسایی ک پیشم بودن حجاب دارن پیش شوهرم و بقیه الان لباسشون باز بود منم کلا محوکردم 

عکسی جز این نداشتم بفرستم عکس میخاست چون نتونسته بود بیاد مراسمو 😞

اخرش گفتم ینی چی این حرفت خوشت میاد منم انقدر لخت باشم بدون پوشوندم بفرستن برشوهراشون هیچی نگفت دیگه