2777
2789
عنوان

در کمال ناباوری همکارمون از یه سایت همسریابی ازدواج کرده اسم سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درگیری از خودته کلا دنیا رو از عینک زشت خودت می بینی 😉

اتفاقا بسیار ادم عاقلی هستم که بر هرکسی اعتماد نمیکنم واسه همینم الان توی زندگیم خوشبختم .شما اعتماد کن تا بدبخت بشی به سلامت .مواظب عینک خوشگلتم باش خخخخ

کدوم راهنماییبه همه ایراد میزاریاینجور آدما که به همه ایراد میزارن حتما خودشون ایراد دارن

مگه شما توی اون سایت هستی که با اطمینان میگی ادمای داخلش خوب هستن ؟ ولی من باتوجه به تجربه خواهرم خواستم راهنماییتون کنم ولی حمله کردین .حالا هم هرجور راحتی ، ادما حتما باید سرشون به سنگ بخوره

من شنیدم بیشتر مذهبیا و کلا این مدلایی که میدونین توشن

به درد همه نمیخوره

اگه مذهبی نیستین تو اپای دیتینگ باید بگردین که اونام البته اکثرا دنبال رابطه جنسی ان و تک و توک توشون آدم حسابی پیدا میشه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

سایت ادم و حوا معروفه و خیلی‌ها ازش استفاده کردن، مجوزش رو هم داره و معتبر حساب میشه. اگه راضی هستن، کارشون درسته.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ولشون کن بی تربیتناما دعوا نکنین باهمازدواج قسمتهقسمت خواهرت توی اون سایت نبوده💚

چند نفر توی همین سایت دیدم که رفته بودن داخل سایت همسریابی ثبت نام کرده بودن ، همشون میگفتن پسرای درستی اونجا نبودن 

مگه شما توی اون سایت هستی که با اطمینان میگی ادمای داخلش خوب هستن ؟ ولی من باتوجه به تجربه خواهرم خو ...

بله که خبر دارم

خیلی بیشتر از شما خبر دارم

ازدواج همکارمون بودم و زندگی شون رو خبر دارم

اتفاقا بسیار ادم عاقلی هستم که بر هرکسی اعتماد نمیکنم واسه همینم الان توی زندگیم خوشبختم .شما اعتماد ...

عقل و خوشبختی کاملا از صحبت کردنت پیداس 

همه که عین تو بدبخت نیستن 

اگر عقل داشته باشی و فهم داشته باشی می فهمی که گفتم قصد ثبت نام ندارم 

خدا شفات بده خیلی تحت فشاری 

کسی که به همه بگه مشکل دارنو فقط خودش درستهاین آدم سالمه؟؟

خب برو ثبت نام کن به من چه خوبی بهت نیومده .بعدشم از تو سالمتر هستم ریپ نزن حوصلتو ندارم .حیف وقتم که گذاشتم واسه راهنمایی تو