2777
2789
عنوان

امروز داشتم سکته میکردم

81 بازدید | 4 پست

ی دفعه شوهرم با بچه م اومد دیدم شوهرم باکتک داره بچه رو میاره فقط میکوبیدش به درودیوار  

بچه دوچرخه میخواست 

نمیدونم پسرم چندوقته چرااینجوری شده اصلا انگار نمیشناسم ش دیوونه شده باباش فقط میزنتش

البته بگم نوزادی ازدستم افتاد زمین خونریزی مغزی شد ولی عمل نکردن گفتن جذب میشه اون موقع فنی توئین فقط دوهفته بهش دادم ب تجویز دکتر ک تشنج نکنه 

نمیدونم از اونه 

خودمم نمیبخشم من زن ضعیفی بودم بااینکه تو نامزدی فهمیدم این مرد عصبیه خسیسه بددهنه ازترس آبرو وبادوتاکلمه حرف مادرشوهر ادامه دادم بعدعر وسی باز فهمیدم مشکل داره زود جوش میاره دست بزن داره اهل خریدومسافرت وگردش هیچی نیست فقط ی آدم با سیاسته که جلوی جمع خودشو میزنه مظلومی همه میگن چ آرومه بعد عروسی میخواستم جداشم اما مامانش خیلی زرنگه جلو جلو رفت توفامیل هزارتا انگ بمن چسبوند ک این فلانه بهمانه باز فامیلای خودم گفتن از لج مادر ش ک داره آبروریزی میکنه برگرد امروز داشتم سکته میکردم ب آینده وگذشته وبچه هایی ک خودم تباهشون کردم من شجاع نبودم مثل زنهای قدیمی ب امید تغییر نشستم سوختم وساختم

این وسط بچه ها سوختن 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الهی برات بمیرم که برای مادرت نوشتی مظلوم ومعصومه با این بدی هایی که بهت کرد

مامانم بهم بدی نکرده 

این بدی هارو شوهرم کرده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مامان اون بودددد فکر کردم مامان خودت ببخشید آنقدر مامانم عوضیه اشتباه خوندم پسرت رو دکتر ببر حتم ...

آره باید ببرم