2777
2789
عنوان

ختنه با بخیه بهتره یا با حلقه

196 بازدید | 22 پست

سلام دوستان، برای پسر اولم حلقه بود، وقتی آوردیمش خونه خیلی گریه کرد، 3 ساعت مداوم گریه کرد، ولی بعدش تا حلقه بیوفته اصلا اذیت نشد، الان پسر دومم سه ماهشه میخوام ختنه کنمش، نمیدونم با بخیه بهتره یا همون حلقه؟دوست شوهرم متخصص اورولوژیه گفته براش با بخیه انجام میدم، اما دکتر اطفالمون گفته با حلقه انجام میدم، موندم کدوم رو انجام بدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرزادمو گفتن با لیزر انجام دادن. خواهرم رازی بود میگفت بدون درد و خونریزی بوده. 

بچه های خودم هردوتاشون بخیه بود وقتی چهل روزشون بود انجام دادیم. والا تا خود صبح گریه میکردن

منم فکر کنم بی دردسرتره، الان تعریف بخیه رو میکنن آدم دو دل میشه

اره قدیم بخیه بود دیگه

الان بچه طفلک اذیت میشه ولی واسه بزرگسالیش بهتره

بخیه گوشت اضافه میده و خیلی بده

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

منم فکر کنم بی دردسرتره، الان تعریف بخیه رو میکنن آدم دو دل میشه

من دو تا پسرام بخیه بودن خوب بود بچه خواهرم و برادرم حلقه بودن و اذیت شدن سخت بود مخصوصا اینکه یه شب نباید پوشک ببندی ولی بخیه راحت میبندی و احتمال چسبندگی هم تو بخیه کمتره ولی در کل بستگی به تجربه دکتر و بدن بچه داره

اره قدیم بخیه بود دیگهالان بچه طفلک اذیت میشه ولی واسه بزرگسالیش بهترهبخیه گوشت اضافه میده و خیلی بد ...

نه نمیده من دو تا پسرامو بخیه زدن بستگی به کار دکتر داره که چقد وارده