2777
2789
عنوان

جگرم کبابه واسه مامانم

971 بازدید | 56 پست

سلام مامانم چند ساله هر روز ساعت ۵ صبح میره سره کار تا شب  ساعت ۸ خسته و کوفته میاد خونه بیهوش میشه تنهایی تو خونه میخوابه تا دوباره بیدار شه بره ی قرون از پولش نصیب خودش نمیشه خرج داداشام و خورد و خوراک میشه .بابام دو سه ساله ولش میکنه میره روستا خودشو با چیزا الکی سرگرم میکنه ی قرون خرج مانمو نمیده و چند ماه میره بعد دوباره میاد زندگیو رو سرم مانم جهنم میکنه و میزنه به سرش دوباره میره معتاده ...بمیرم واسه بی کسی مامانم 😭😭😢😢پیر شده دیگ  داداشم چند سال پیش مرد این داداشامم که کلا ولش کنن راحتتره هیچ کاری از دستم برنمیاد واسش بکنم 😢😢🥺😢خدایاا مگه مانم چه گناهی کرده این شد نتیجه زندگیش 😭😭😭.موندم چکار از دستم برمیاد واسش بکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر بزرگم بی رحمو سنگدله از مامانم میبره کارم میکنه ولی بهش نمیده از وقتی زن گرفت دیگ مامانمو فرام ...

اخعی چرا مامانت نمیره پرستار سالمند بشه یک سری پیرزن ها هستن تنهان فقط همدم میخوان فرسایش کاریشم خیلی کمتره 

طلاقش از بابات بگیرید شمام همراهش کار کن خرجش سبکتر بشه

چندین ساله میگم طلاق بگیره میگه آبروی داداشات میره دل ازشون نمیزارم بابام هم آبروشو برده هم زجریه رو سرش اعصابش خراااابه معتاده بی غیرته دیونس

ن عزیزم نداره

کاش  بیمه اشون می کردید  اسمشو دقیق نمی دونم چیه ،بیمه خودفرما یا خویش فرما یه اسمی  شبیه اینه  اونایی که سرکارن میتونن خودشونو بیمه کنند که بعداحقوق  بازنشستگی داشته باشند 

اخعی چرا مامانت نمیره پرستار سالمند بشه یک سری پیرزن ها هستن تنهان فقط همدم میخوان فرسایش کاریشم خیل ...

نمیدونم عزیزم پیشنهاد خوبیه بهش فکر میکنم اگه باشه خیلی خوبه