2777
2789
والا من رفتم دکتر گفت حتما یکی بیارین 

اخه تو سنی نداری بخوای الان بچه بیاری 

تازه باید جووونی کنی نه بچه داری 

اینجوری هم خودت ضربه میخوری هم بچه 

حداقل بزار 20 سالت بشه بعد بیار 

ممکنه یکم طول بکشه ولی خلاصه مامان میشی

من سال 89 ازدواج کردم همه بهم میگفتن یکی بیار ممکنه نشه  دیر بشه  نگیره واز این چرت و پرتا 

منم چون واسه زندگیم برنامه ریزی داشتم جایی برای بچه نبود نیاوردم تا امسال 

خودمو اماده کرده بودم که طول میکشه تا یکسال باید تلاش کنم تا بشه ولی سر سه ماه اقدام باردارشدم 

اصلا به این چیزا نیست همه چی دست خداست 

دقیقا زمانی که انتظارشو نداری میاد و خوشحالت میکنه ،میاد و زندگی رو شیرین تر میکنه ،شیرینی به اندازه عطر تنش ،به اندازه تمام دنیا.دوست دارم تو دنیایی نفس بکشم که از عطر تن تو پر شده،یه نفس عمیییییییق پر از پاکی و آرامش
اخه تو سنی نداری بخوای الان بچه بیاری  تازه باید جووونی کنی نه بچه داری  اینجوری هم خودت ...

آخه پهلو و شکمم چاقه نمتونمم لاغر کنم برا همون ولی اگه این ماه نشد باز جلوگیری میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تو سنی نداری بخوای الان بچه بیاری  تازه باید جووونی کنی نه بچه داری  اینجوری هم خودت ...

الانم خیلی راضیم از تصمیمم

چون منو همسرم چیزی نیست که بهش نرسیده باشیم خوش گذرونی هامونو کردیم درس مونم خوندیم سفرامونو رفتیم  جنگ و دعواهامونم گرفتیم قهرو آشتی هامونو کردیم  اختلاف سلیقه هامونو برطرف کردیم   الان دیگه فقط دلمون بچه میخواد و تمام تمرکزمونو روی تربیت و رشد بچه میزاریم 

دقیقا زمانی که انتظارشو نداری میاد و خوشحالت میکنه ،میاد و زندگی رو شیرین تر میکنه ،شیرینی به اندازه عطر تنش ،به اندازه تمام دنیا.دوست دارم تو دنیایی نفس بکشم که از عطر تن تو پر شده،یه نفس عمیییییییق پر از پاکی و آرامش