نگین۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6815 عنوان خانما علت احساس تکون و نبض در رحم به جز بارداری نشونه چیه 93 بازدید | 11 پست من یه هفتس تو رحمم یه چیزی قشنگ تکون میخوره یا نبض میزنه ولی باردار نیستم علتش چیه؟😰 تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم 1404/02/27 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگین۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6815 نبض شکم و حرکات روده نه اصلا حرکت روده نیس اونو تشخیص میدم آخه، رحم هست تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
نگین۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6815 رحمت یه وسط شکمت؟ نه دقیقا رحم،، پایین شکم،، مطمئنم روده هم نیس😕 تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
بستنی_نونی عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 694 نه دقیقا رحم،، پایین شکم،، مطمئنم روده هم نیس😕 رحمم مگه نبض داره اگه بالای رحم باشه عادیه واسه همه نبض میزنه ولی رحم و نشنیدم باردار نیستی؟
نگین۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6815 رحمم مگه نبض داره اگه بالای رحم باشه عادیه واسه همه نبض میزنه ولی رحم و نشنیدم باردار نیستی؟ مثل حرکات جنین هست دقیقا ولی باردار نیستم آخه😕 تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
بستنی_نونی عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 694 مثل حرکات جنین هست دقیقا ولی باردار نیستم آخه😕 نگران نباش روده اس احتمالا
نگین۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6815 نگران نباش روده اس احتمالا نه روده هم نیس، باردارم ننیستم همش میگم مشکل رحمی یا مرض بدی نباشه تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
بستنی_نونی عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 694 نه روده هم نیس، باردارم ننیستم همش میگم مشکل رحمی یا مرض بدی نباشه من که میگم چیزی نیست ولی اگه دیدی مشکل ادامه دار شد طول کشید برو دکتر حتما
rahawmm عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 275 برو پیش دکتر عطار شاکری عزیزم منم همین مشکلو داشتم حالا من فک میکردم شاید باردار باشم دیدم نه
نگین۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6815 برو پیش دکتر عطار شاکری عزیزم منم همین مشکلو داشتم حالا من فک میکردم شاید باردار باشم دیدم نه خب چی بود علتش؟؟؟ تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم