2777
2789
تو هم بزنش من از بابام متنفررررررم

منم متنفرم 

مامانم خاست طلاق بگیره عمم گفت من واسطه میشم میخام فردا زنگ بزنم بهش بیاد تکلیفمون رو مشخص کنه بیخود ضامن نشه

مامانم ففط بلده ساکت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متنفرم مامانم خاست طلاق بگیره عمم گفت من واسطه میشم میخام فردا زنگ بزنم بهش بیاد تکلیفمون رو مشخ ...

من همش به مامانم میگم طلاق بگیر 

میگه الان که عروس و داماد دارم 

من با کسی ازدواج کردم که هیچ علاقه ای بهش نداشتم بابام مجبورم کرد 

خدا این پدر ها رو از رو زمین برداره خستم دیگه 

من همش به مامانم میگم طلاق بگیر میگه الان که عروس و داماد دارم من با کسی ازدواج کردم که هیچ علاقه ای ...

واقعا کاش بمیرن

الهی بمیرم

ن من تک فرزندم هنوز ازدواج نکردم 

صبح تا شب پدربزرگ و مادربزرگم نفرین میکنم با این بچه تربیت کردنشون

واقعا کاش بمیرنالهی بمیرمن من تک فرزندم هنوز ازدواج نکردم صبح تا شب پدربزرگ و مادربزرگم نفرین میکنم ...

خوبه تو تک فرزندی بهتره مادرت طلاق بگیره من مامانم 4تا بچه داره دو نامون ازدواج کردیم اصلأ نمیتونه طلاق بگیره 

من پدر بزرگم مرده هر روز بهش فحش میدم همسم به مامان بزرگم میگم مال اینه خوب تربیتش نکردی اونم میگه بهترین پسر دارم🤦 بعد یه دعوا هم با اون میکنم 

با مامانم که چرا واسه این بیشرف بچه آورد 

کلا خستم از زندگی 🫂

خوبه تو تک فرزندی بهتره مادرت طلاق بگیره من مامانم 4تا بچه داره دو نامون ازدواج کردیم اصلأ نمیتونه ط ...

الهی بگردم چقدر درکت میکنم😔😔😔

ایشالا همه چی خوب شه