2777
2789

مثلا تو دادگاه مرد بگه طلاقش میدم مهریه اش روهم میدم زن بگه من زندگیم رو دوست دارم طلاق نمیخوام‌

داستان فرضیه ها کلی خواستم بدونم 

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

طلاق صورت نمیگیره

و اگ مرد پافشاری کرد روی طلاق زن میتونه عندالمطالبه همه حق و حقوقش رو بگیره

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق صورت نمیگیرهو اگ مرد پافشاری کرد روی طلاق زن میتونه عندالمطالبه همه حق و حقوقش رو بگیره

چ جالب نمیدونستم 

مرسی ازت

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

@flovertoooo  

عشقم میتونی راهنمایش کنی 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

طلاق میدنچون زن حق هیچی نداره😔

نبابا اتفاقا اگ زن نخاد پدر مردو درمیارن و زن میتونه همه حق و حقوقشو بگیرع

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
طلاق صورت نمیگیرهو اگ مرد پافشاری کرد روی طلاق زن میتونه عندالمطالبه همه حق و حقوقش رو بگیره

کی‌گفته یسر برو دادگاه ببین

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
مرد بدون هیم دلیلی هرزمان بخواد میتونه طلاق بده و قانون با مرد ولی باید مهریه رو بده

کلا حقوق زن واسه قانون ما تعریف نشده جهان هول محول مرده😃