2777
2789
عنوان

وپایان چندشب پیش رفتم عروسی اکسم

291 بازدید | 15 پست

حس یه آدم معلقو دارم

من سالهاست که پذیرفتم که اون آدمو نمیخوام 

ولی  پذیرش مانعی برای ناراحت نشدنم نیست 

حس عجیبه  عروسی اونیو ببینی که یه روز برنامه عروسیتو باهاش میریختی

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔💔💔🥲

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

خب چرا رفتی ؟ از ازاردادنت خوشت میاد دختر

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اونم تو رو دید؟؟

اره فامیل بودیم  کلی هم رقصیدم که مثلا ناراحت نیستم اهمیتی برام نداره

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

فامیله؟ عکس‌العملی نداش؟

اره فامیله 

گاهی با ناراحتی بهم نگاه میکرد 

اره فامیله گاهی با ناراحتی بهم نگاه میکرد

چرابه هم نرسیدید؟؟؟

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

خب چرا رفتی ؟ از ازاردادنت خوشت میاد دختر

مجبور بودم باید میرفتم چون فامیل بود 

قبلا گفته بودم دوست ندارم واگر نمیرفتم جورب دیگه ای فکر میکرد ومن نمیخواستم

چرابه هم نرسیدید؟؟؟

والا خیلی همو دوست داشتیم ولی نفهمیدم چیشد 

زیادی بچه بودیم نتونستیم باهم بسازیم

چرا جدا شدید

بچه بودیم رفتار بچگونه زیاد داشتیم 

وقنی بزرگ شدیم خواستیم برگردیم وای دیگه حرمتی بینمون نبود

مجبور بودم باید میرفتم چون فامیل بود قبلا گفته بودم دوست ندارم واگر نمیرفتم جورب دیگه ای فکر میکرد و ...

فکرش مهم نبود حال دلت مهم بود .ولی دیگه رفتی .

باید رو خودت کار کنی گذشته تو گذشته مونده .

شایید چند وقت حالت بد شه .بعد کم کم روحیت خیلی بهتر میشه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟