2777
2789
عنوان

چقدر دلم میخواد طلاق بگیرم

392 بازدید | 46 پست

بزنم زیر میز این زندگی

شوهری که دوستت نداره و فقط به چشم خدمتکارش بهت نگاه میکنه

اینو با گوشت و خونم درک کردم چقدر نسبت به من بی رحم و سرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا همیشه بوده از اول؟؟ 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

ببین همیشه تو زندگیت بین بد و بدتر انتخاب کن، ببین اگر زندگیه بعد جدایی برات بدتر هست، جدا نشو

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اره من انقدر خام و ساده بودم هیچی حالیم نبودرفته رفته انقدر بهم زخم زد دیگه به خودم اومدمفقط بگم که ...

عزیزم 

غصه چی رو میخوری نخور 

دنیا به اخر نرسیده 

یاباهاش مشاوره برو یا صحبت کن 

اگه درست نشد 

راه اخرو برو خلاص زندگیت و حرومش نکن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

عزیزم غصه چی رو میخوری نخور دنیا به اخر نرسیده یاباهاش مشاوره برو یا صحبت کن اگه درست نشد راه اخرو ب ...

هرررررچیزیو بگید امتحان کردم

ببین ذاتش همینه

و اینکه دوستم نداره فقط در حد خدمتکارم براش یا یکی از وسیله هاش