بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
والا اگه میدونستم خودم انجامش میدادم بعضی شغلا هم که خیلی پول در میارن یا تحصیلات خیلی بالا میخواد یا سرمایه اولیه شغلی که بدون اینا بعد چندماه میلیاردت کنه نیست
اونم خیلی دلم میخاد انجام بدم اما سر رشته ندارم نمیدونم چی بفروشم کدوم کشور بفروشم چطوری خریدار پیدا کنم ؟🥺😭اگر هر اطلاعی داری ممنون میشم راهنماییم کنی
اگه خلاقی یوتیوبر شواگه درس خونی دکتر شواگه بازاری ای بیزنس بزن(حالا هر چی)
میخام بیزنس بزنم اما نمیدونم چه بیزنسی بزنم اگر اطلاعی داری راهنماییم کن، قیافم و صدام خیلی خوبه ولی حیف محیط زندگیم کوچیکه نمیتونم تو اینستا فعالیت کنم💔