2777
2789
عنوان

محجبه های عزیز میشه بیاین😍

166 بازدید | 21 پست

سلام سلام شبتون بخیر 

لطفا اگه قراره حرف بدی بزنی و جبهه بگیری بدون اینکه چیزی بگی تاپیک و ترک کن نه اعصاب خودتو خورد کن نه اعصاب بقیه رو 🤗

من محجبه نیستم

ولی به شدت علاقه دارم حجاب کنم

البته چادر برام سخته و میخوام مانتو عبایی بخرم

میترسم وسط مسطا دلم واسه الانم تنگ بشه ک تیپ بزنم و...

خیلی دلم پر میکشه واسه نماز خوندن قرآن خوندن و شرکت تو مراسم های مذهبی 

میخوام یواش یواش دیگه شروع کنم 

فعلا هر روز سعی میکنم صلوات بدم و یه صفحه قرآن بخونم

خیلی دوس دارم با افرادی که مذهبی ان حرف بزنم جسارت نمیکنم ولی نه اونایی که بد اخلاقن 

بعضیارو دیدین حجابی‌ان آرومن و خیلی خانومانه رفتار میکنن😍

خیلی دوس دارم مثل اونا بشم🥲

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=7906571814

موفق باشی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه همکار داشتم رفت تو خط مذهبی بودن الان اینستاشو دارم خیلیم خوشتیپه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزم خدا به دل پاکت نگاه کرده قطره قطره به دریا میرسی 

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

عزیزم خدا به دل پاکت نگاه کرده قطره قطره به دریا میرسی

همش یاد خدا میوفتم گریم میگیره

یاد اماما میوفتم هم همینطور 

من اصلا اینطوری نبودم قبلا

ولی الان انقد قلبم بی تابی میکنه واسشون...

همش یاد خدا میوفتم گریم میگیرهیاد اماما میوفتم هم همینطور من اصلا اینطوری نبودم قبلاولی الان انقد قل ...

این خیلی نشونه خوبیه تا میتونی سعی کن نمازت و سر وقت بخونی 

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

چه جالب 😁 امیدوارم موفق باشی گل دختر😊🌱همینکه دلت واسه این چیزای کوچولو میره یعنی برگزیده ایی🫠

مرسی عزیزم همچنین🫠

برام دعا کن بقیه روم تاثیر نزارن و بتونم تو این راهی که میخوام برم بمونم

واقعا؟من میترسم زده شم

عزیزم از نماز شروع کن مثلا فقط نماز مغرب و عشا

بعد ظهر و عصر بعدم صبح فقط اول وقت

بقیشم بسپار دست خدا خودش درست میکنه برات

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)