2777
2789

منظورم مثلا کنجکاوی هست نه فیلم پو..رن دیدن. اینکه مثلا بخواد بدونه بدن خانمها چه شکلیه

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم ۱۱ سالشه کنجکاو هست که بدونه بدن خانمها چه شکلیه حتی اسم نواحی خصوصی رو هم نمیدونه طبیعیه بنظرت ...

آره اینکه نمیدونه عجیبه معمولا از دوستای ناخلف که تو کلاس همه یکی دوتا هست همه چیزو از مدرسه می‌فهمن 

شکرت🌱🦋 

آره اینکه نمیدونه عجیبه معمولا از دوستای ناخلف که تو کلاس همه یکی دوتا هست همه چیزو از مدرسه می‌فهمن

انقدر مراقبت میکنم وقتی فهمیدم که سرچ کرده واقعا ناراحت شدم قلبم درد گرفته خیلی بچه ی ساده ای هست فکر میکنم کنجکاوی محضه ولی خودمم حدسم اینه که از مدرسه حساس شده

انقدر مراقبت میکنم وقتی فهمیدم که سرچ کرده واقعا ناراحت شدم قلبم درد گرفته خیلی بچه ی ساده ای هست فک ...

بهتره خودت باهاش یکم حرف بزنی در این مورد یا کلا چیزی نگی بهش و به روش نیاری که سرزنش مانند باشه 

صرفا از رو کنجکاوی سرچ کرده ببینه چیه اینکه میگن ولی کم کم این رفتارا زیاد میشن و فکر نکنم زیاد بشه جلوشو گرفته حتی با مشاور واینا مخصوصا که پسرهم هست 

شکرت🌱🦋 

بهتره خودت باهاش یکم حرف بزنی در این مورد یا کلا چیزی نگی بهش و به روش نیاری که سرزنش مانند باشه صرف ...

یعنی ممکنه زیاد بشه؟ منظورتو متوجه نشدم