2777
2789
عنوان

خواهر دانشجوم داره خراب میشه

284 بازدید | 15 پست

چندساله با یک پسرست با قصد ازدواج اما پسره اول خیانت می‌کنه خواهرم می‌فهمه. بعد پسره کلی تلاش می‌کنه ک درستش کنه. خواهرم دیگه بهش بی اعتماد میشه اونم میره با اکسش برمیگرده امروز رل ابجیم ابجیمو با پسره پشت موتور دیده عکسشم برا من فرستاد دنیا رو سرم خراب شد از ابجیم توضیح خاستم میگه تلافی کردم کارشو. رل ابجیم میگه با یه دختره پوسته خواهرت ک دختر جالبی نیس با پسرا میره ویلا و این حرفا. کلی ریدم ب ابجیم گفتم ازش متنفرم بخاطر خیانتش گفتم رلت اشتباه کرده مگه تو هم باید اشتباه کنی خانواده پسره در جریان بودن و واقعا جدی بود الان کات کردن. حالم خیلی خرابه نمی‌دونم چجوری در مقابل کاراش وایستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.